Opinion: Γιατί η Olivia Palermo ήταν η πιο ωραία νύφη των τελευταίων ετών

Ένα από τα αγαπημένα μας fashion icons παντρεύτηκε το προηγούμενο σαββατοκύριακο λίγο έξω από τη Νέα Υόρκη, το μοντέλο και επί χρόνια αγαπημένο της Johannes Huebl. Μόλις το μάθαμε πατήσαμε σε κλάσματα του δευτερολέπτου το σχετικό link που θα μας οδηγούσε στην πολυπόθητη φωτογραφία: Αυτή του νυφικού της. Ως μία από τις πιο εκλεπτυσμένες Αμερικανίδες εκεί έξω, ειδήμων στο mix-n-match και στο sophisticated chic ντύσιμο, δεν θα μπορούσε να είχε κάνει λάθος. Θα είχε επιλέξει το πιο ωραίο νυφικό των τελευταίων δεκαετιών. Και όσο η αναμονή μας μεγάλωνε τόσο το χρωματιστό σβουράκι, που έδειχνε ότι φορτώνει η webpage, αργούσε όλο και περισσότερο. Βλέπεις δεν είναι και λίγοι οι θαυμαστές της κ. Palermo, νυν Huebl, και το site της κράσαρε.

Μετά από κανένα 10λεπτο η σελίδα άνοιξε. Και αντικρύσαμε κάτι που δεν το περιμέναμε. Η Olivia είχε επιλέξει ένα λεπτό πουλοβεράκι, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα λευκό σορτσάκι και μια ονειρική φούστα με κεντημένα λουλούδια από την Carolina Herrera,- που έχει γίνει ο κρυφός και φανερός μας πόθος. Και ήταν βαμμένη ελαφρά. Και είχε τα μαλλιά της κοτσίδα. Μετά από το αρχικό σοκ, συνειδητοποιήσαμε ότι είχαμε δίκιο. Η αμερικανίδα socialite, μπορεί να μην φόρεσε το καλύτερο νυφικό –αλλά τρία κομμάτια που έδειχναν τόσο αρμονικά και κομψά μεταξύ τους- αλλά ΗΤΑΝ η πιο ωραία νύφη των τελευταίων χρόνων.

Μετά από λίγη σκέψη, it hit us. Συνειδητοποιήσαμε γιατί. Δεν είχε κάνει υπερπροσπάθεια. Ήταν απλώς ο εαυτός της στην καλύτερη version του. Έπιασε τα μαλλιά της μια περιποιημένη κοτσίδα, κάτι που προτιμάει σε καθημερινή βάση, και ανέδειξε με το μακιγιάζ τα καλύτερα χαρακτηριστικά της χωρίς να δείχνει σαν κλόουν. Ούτε στρας, ούτε τόνοι από τούλι, ούτε στριφογυριστές μπούκλες που εγκλωβίζουν μέσα τους χούφτες από ρύζια. Μια απλή, chic, κανονική νύφη που έδειχνε ήρεμη κι ευτυχισμένη. Όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι δηλαδή. Άντε και στα δικά μας, με μια αντίστοιχη Carolina Herrera κι έναν αντίστοιχο Johannes ας ελπίσουμε.

Olivia Palermo: Δώδεκα λόγοι που μας κάνουν να λατρεύουμε το στιλ της

H Olivia Palermo μας δείχνει πώς να φορέσουμε το ίδιο σορτς με δύο τρόπους

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα