Ποιος δημιουργός σχεδίασε αξεσουάρ εμπνευσμένα από το κατοικίδιό του;

O Karl Lagerfeld θα μπορούσε κάλλιστα να πει κανείς πως είναι μια πραγματική ιδιοφυία της μόδας. Είναι καλλιτεχνικός διευθυντής στη Chanel αλλά και στον Fendi και ταυτόχρονα διαθέτει και τη δική του προσωπική σειρά ρούχων η οποία φέρει το όνομά του. Παρόλα αυτά με κάποιον περίεργο τρόπο βρήκε και πάλι χρόνο να κάνει κάτι καινούριο το οποίο θα δούμε σε επόμενες σεζόν.

Δεμ ξέρουμε αν γνωρίζετε την αγαπημένη γάτα του Κάιζερ της μόδας, τη Choupette, αν όχι θα τη γνωρίσετε άμεσα μέσα από ένα πρωτότυπο αξεσουάρ που σχεδίασε το αφεντικό της. Πρόκειται για μια σειρά από διακοσμητικά charms για την τσάντα σας, από μαλακό, χνουδωτό υλικό, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα. Η πηγή έμπνευσής του δεν ήταν άλλη από την αγαπημένη του γάτα και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το εν λόγω αξεσουάρ είναι πολύ χαριτωμένο.

Αν λοιπόν το βρίσκετε ιδανικό για την τσάντα σας, δεν έχετε παρά να περιμένετε λίγο καιρό, καθώς οι μικρές, χνουδωτές Choupette θα είναι διαθέσιμες στην αγορά την ερχόμενη σεζόν και κάτι μας λέει ότι θα γίνουν αμέσως sold out.

Διαβάστε ακόμα:

Fashion απορία: «Να αγοράσω ένα ακριβό μαγιό φέτος το καλοκαίρι;»

Ποια είναι τα πέντε tops που πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad