Fashion απορία: «Να αγοράσω ένα ακριβό μαγιό φέτος το καλοκαίρι;»

Το μαγιό είναι αναμφισβήτητα το απόλυτο κομμάτι του καλοκαιριού. Ακόμα και αν δεν καταφέρει κανείς να πάει διακοπές για πολλές ημέρες, θα το φορέσει και στις μικρές αποδράσεις που θα κάνει όσο η θερμοκρασία είναι σε υψηλά επίπεδα.

Εμείς οι γυναίκες συνηθίζουμε να αγοράζουμε πολλά μαγιό κάθε χρόνο, σκεφτήκατε ποτέ όμως αν έχει νόημα αυτό; Τα μαγιό της εταιρείας Eres ήταν η αφορμή για να προβληματιστούμε και να σκεφτούμε μήπως τελικά είναι καλύτερο να ξοδεύουμε τα χρήματά μας σε ένα καλό κομμάτι και όχι σε πολλά πιο οικονομικά.

Η δική μας απάντηση λοιπόν σε αυτό το ερώτημα είναι θετική. Ναι, προτιμήστε ένα ακριβό μαγιό, αν όχι κάθε καλοκαίρι, σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σας θα πρέπει να αποκτήσετε αυτό το μαγιό που κοστίζει μερικές εκατοντάδες ευρώ, για τον απλούστατο λόγο ότι θα το έχετε για πάντα. Τα πιο ακριβά μαγιό και πιο συγκεκριμένα τα μαγιό της εταιρείας Eres είναι αυτό που λέμε «for a lifetime». Δεν θα ξεθωριάσουν, δεν θα ξεχειλώσουν και το σημαντικότερο, δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα γιατί είναι σε κλασικά σχέδια.

Επιπλέον ο τρόπος με τον οποίον αγκαλιάζει το σώμα ένα τέτοιο κομμάτι, θα σας κάνει να μη θέλετε να το βγάλετε από πάνω σας κυριολεκτικά. Αναδεικνύει τα δυνατά σας σημεία με τον καλύτερο τρόπο και δίνει σχήμα στις καμπύλες σας. Αν επιλέξετε και ένα από τα υπέροχα ολόσωμα -που εμείς ήδη έχουμε βάλει στο μάτι- θα μπορείτε να το φοράτε και όλο τον χρόνο, χωρίς υπερβολή, γιατί ακόμα και τον χειμώνα θα παίξει τον ρόλο του τοπ μέσα από φούστες και παντελόνια, όπως σας δείξαμε πολύ πρόσφατα.

Ίσως να μην είναι η κατάλληλη περίοδος να μιλάμε για ακριβές αγορές, είναι όμως η κατάλληλη περίοδος να μιλάμε για το value for money, και πρέπει να σκεφτόμαστε ακόμα πιο προσεκτικά αυτά για τα οποία επιλέγουμε να ξοδέψουμε τα χρήματά μας. Συνεπώς δεν πρέπει να βλέπετε ένα τέτοιο μαγιό σαν ένα ακριβό κομμάτι, αλλά σαν μία επένδυση, όπως άλλωστε βλέπετε και μία designer, δερμάτινη τσάντα, ή τις κλασικές, μπεζ γόβες για τις οποίες δώσατε έναν ολόκληρο μισθό.

Μεγαλώνοντας το σημαντικότερο είναι να φτιάξουμε μία ντουλάπα που θα είναι ευέλικτη και θα αποτελείται από ρούχα και αξεσουάρ διαχρονικά και το μαγιό είναι ένα από αυτά. Για φέτος λοιπόν, προτιμήστε πριν αγοράσετε πολλά οικονομικά μαγιό να επισκεφθείτε την boutique Eres στο Κολωνάκι, Βουκουρεστίου 6 και να είστε σίγουρες ότι θα μας ευγνωμονείτε.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι τα πέντε tops που πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας;

Eres: Γνωρίστε τα εντυπωσιακά μαγιό που κολακεύουν κάθε σωματότυπο

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα