Δείτε τη νέα καμπάνια του Οίκου Balmain

Μια από τις ωραιότερες καμπάνιες της σεζόν ήταν αυτή του Οίκου Balmain. Η πρωταγωνίστριά της, το απόλυτο -βραβευμένο πλέον- fashion icon, η Rihanna είχε ποζάρει σαν επαγγελματίας μοντέλο και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το αποτέλεσμα μας είχε αφήσει όλους άφωνους.

Έχοντας λοιπόν κατακτήσει το σχεδόν τέλειο, υπάρχει περιθώριο περεταίρω βελτίωσης; O Balmain μας απέδειξε πως σ΄αυτή την ερώτηση, η απάντηση είναι θετική. Έτσι αποφάσισε να «στρατολογήσει» τις Cara Delevingne, Jourdan Dunn, Binx Walton, Ysaunny Brito, Issa Lish και Kayla Scott για την καμπάνια του για το φθινόπωρο του 2014.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου Olivier Rousteing, συνεργάστηκε με τη γνωστή στιλίστρια Katie Grand και το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από πραγματικά υπέροχες εικόνες, σύμφωνες με την αισθητική της αντίστοιχης συλλογής που ήταν εμπνευσμένη από το σαφάρι.

Το project ανέλαβε να υλοποιήσει ο έμπειρος Mario Sorrenti και όπως θα μπορείτε να δείτε σε λίγο καιρό, που η καμπάνια θα κυκλοφορήσει και επίσημα, ο φακός του έκανε εκπληκτική δουλειά.

Διαβάστε ακόμα:

Olivia Palermo: Δώδεκα λόγοι που μας κάνουν να λατρεύουμε το στιλ της

H Olivia Palermo μας δείχνει πώς να φορέσουμε το ίδιο σορτς με δύο τρόπους

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα