Το αγαπημένο μας BSB φόρεμα είναι τέλειο για κάθε περίσταση

Μπορεί να έχετε πολλά φορέματα στη συλλογή σας, όμως παραδεχτείτε το, δε θα λέγατε όχι σε ένα ακόμα, όταν μάλιστα πρόκειται για κάποιο που έχει σχεδιάσει ένα πολύ αγαπημένο σας brand και που μάλιστα έχει ιδιαίτερη σημασία η αγορά του. Θα σας εξηγήσουμε ακριβώς τι εννοούμε. Παρακολουθήσατε το Madwalk 2018; Αν ναι, το πιο πιθανό είναι να προσέξατε τη ιδιαίτερη συμμετοχή που είχε για ακόμα μία χρονιά η BSB η οποία και πάλι έδειξε ένα συλλεκτικό κομμάτι.

Στην πασαρέλα της BSB λοιπόν είδαμε ένα υπέροχο φόρεμα το οποίο μάλιστα φόρεσε και η Μαίρη Συνατσάκη κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Με κίνητρο και έμπνευση την Ελλάδα, η BSB σχεδίασε ένα συλλεκτικό φόρεμα σε σιέλ και μπλε αποχρώσεις, το οποίο φόρεσαν και παρουσίασαν πάνω στην πασαρέλα επώνυμες από το χώρο του fashion industry. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του συλλεκτικού φορέματος της BSB διατίθενται στο Αναρρωτήριο Πεντέλης (παράρτημα του ιδρύματος “Μητέρα”) που σκοπό έχει να παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας σε παιδιά που είναι εγκαταλελειμμένα ή που διαβιούν σε ακατάλληλο περιβάλλον και χρήζουν φροντίδας, προστασίας και αποκατάστασης.

bob forema

Αυτό που βέβαια σας αφορά είναι πως αυτό το πολύ stylish φόρεμα μπορεί να ταιριάξει με όλα και να σας βοηθήσει να κάνετε πολλούς συνδυασμούς. Έτσι ταιριάζει απόλυτα με ένα ζευγάρι πέδιλα, με σανδάλια ή ακόμα και με ένα ζευγάρι παπούτσια με ιδιαίτερο μοτίβο, μιας και με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον mix ‘n’ match. Εμείς το έχουμε ήδη δοκιμάσει στο γραφείο και το βάλαμε στη shopping list της άνοιξης χωρίς δεύτερη σκέψη. Κοστίζει 99 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε στο eshop της BSB, μόνο που θα πρέπει να βιαστείτε γιατί στην περίοδο των γάμων και των βαπτίσεων που μόλις ξεκίνησε, αυτό το ουδέτερο και τόσο κομψό φόρεμα, μάλλον θα γίνει ανάρπαστο.

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα