Κι όμως αυτά τα παπούσια της Pippa είναι πάμφθηνα και θα σας βολέψουν πολύ

Splash/Ideal Image

Getty Images

Μπορεί να έχει την οικονομική άνεση να φορέσει οτιδήποτε θέλει, όμως και η Pippa Middleton, όπως και αμέτρητες άλλες διάσημες και πολύ ευκατάστατες γυναίκες, κάποιες φορές επιλέγει πιο προσιτά κομμάτια, που θα μπορούσε να έχει κάθε μία από εμάς στη συλλογή της. Όποια γυναίκα άλλωστε και αν παρατηρήσετε, όσο διάσημη και αν είναι, όσα χρήματα και αν έχει, είναι πολύ πιθανό σε κάποιες φάσεις της ζωής της να μη μπορεί να αντισταθεί ακόμα και σε πολύ οικονομικά κομμάτια, τα οποία μάλιστα, μπορεί να γίνουν και πολύ αγαπημένα της. Αυτό φαίνεται να συνέβη και με ένα ζευγάρι εσπαντρίγες που ανακάλυψε πρόσφατα η Pippa και μάλλον τη βόλεψαν πολύ, έτσι τις φοράει ξανά και ξανά. Αυτό δε συμβαίνει και σε εσάς; Όταν βρείτε κάτι που ταιριάζει με πολλά από τα ρούχα και αξεσουάρ που έχετε ήδη, δεν επιμένετε να το φοράτε ξανά και ξανά;

pippa middleton
Splashnews

Ο φακός συνέλαβε την ομολογουμένως πολύ stylish Pippa να φοράει τις εν λόγω εσπαντρίγες με ένα πολύ chic ριγέ φόρεμα σε μια εμφάνιση που έκανε με τον σύζυγό της και φυσικά μπορείτε να αντιγράψετε γιατί είναι ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές μέρες τόσο στην πόλη, όσο και στις διακοπές σας.

pippa middleton
Splashnews

Τα ίδια παπούτσια όμως φόρεσε και σε μία τελείως διαφορετική εμφάνιση, όταν επέλεξε ένα skinny, τζιν πατελόνι, με λευκό τοπ με βολάν αλλά και μία ψάθινη τσάντα, που όπως ίσως θα ξέρετε ήδη, είναι έντονη τάση γι’ αυτή τη σεζόν.

Και στις δύο περιπτώσεις το look ήταν ολόσωστο γεγονός που αποδεικνύει ότι οι εσπαντρίγες είναι πολύ ουδέτερες και καλό είναι να έχετε τουλάχιστον ένα ζευγάρι στη συλλογή σας. Αυτές της Pippa ανήκουν στο brand Toni Pons και κοστίζουν 49.95 ευρώ. Δείτε αυτές αλλά και άλλες επιλογές που μπορείτε να προσθέσετε στη γκαρνταρόμπα σας.

toni pons espantrigesEσπαντρίγες Toni Pons, μπορείτε να τις βρείτε εδώ. 

zara home espantriges

Εσπαντρίγες Zara Home, μπορείτε να τις βρείτε εδώ. 

castaner espantriges

Εσπαντρίγες με κέντημα Castañer, μπορείτε να τις βρείτε εδώ. 

hm espantriges

Σουέντ εσπαντρίγες H&M, μπορείτε να τις βρείτε εδώ. 

toms

Σουέντ σπαντρίγες TOMS, μπορείτε να τις βρείτε εδώ. 

soleil kyrvan

Σουέντ εσπαντρίγες με κέντημα Kyrvan, μπορείτε να τις βρείτε εδώ. 

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram