Τέλεια καλοκαιρινή λάμψη σε 4 βήματα

Το look που ζηλεύουμε περισσότερο από όλα στις πασαρέλες (και που επιστρέφει κάθε καλοκαίρι) είναι αυτό το λαμπερό #IWokeUpLikeThis δέρμα των μοντέλων. Φυσικά, εκτός κι αν είστε 15 χρονών, καμιά μας δεν ξυπνά τόσο λαμπερή και όμορφη. Επίσης, στην προσπάθειά μας να αντιγράψουμε το συγκεκριμένο λαμπερό look, πολλές φορές καταλήγουμε να μοιάζουμε περισσότερο ιδρωμένες παρά λαμπερές, ιδιαίτερα το καλοκαίρι.

Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες ωστόσο και με λίγη βοήθεια από τους αγαπημένους μας makeup artists, βρήκαμε τη σωστή τεχνική και τα τέλεια προϊόντα για να αποκτήσετε την τέλεια καλοκαιρινή λάμψη. Ιδού

kremes enidatikes lipar ksiri

Προετοιμασία
Φυσικά θα βάλετε μια ενυδατική αλλά το ποια ενυδατική θα επιλέξετε κάνει όλη τη διαφορά. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα δεν είστε ok. Δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη λιπαρή γυαλάδα του προσώπου σας συνεπώς πρέπει να την εξαφανίσετε και να την περιορίσετε ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Η κρέμα-gel Clear Difference της Estee Lauder είναι ιδανική για να σας περιποιηθεί και να σας δώσει total control. Αντιθέτως, αν το δέρμα σας είναι μεικτό ή ξηρό, θέλετε όση περισσότερη υγρασία μπορείτε ώστε να μπορέσουν οι γυαλάδες να δείξουν όσο το δυνατόν πιο φυσικές στο δέρμα σας. Η καλύτερή σας επιλογή δεν είναι άλλη από την Aquasource της Biotherm.

mac cream colour base hush highlighter

Οι γυαλάδες
Το λαμπερό αλλά όχι ιδρωμένο look που βλέπουμε στις πασαρέλες οφείλεται στις ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ τοποθετημένες γυαλάδες. Για να τις αποκτήσετε χρειάζεστε ένα προϊόν λάμψης αλλά ποιο; Μετά από δοκιμές κι αποτυχίες καταλήξαμε πως το highlighter Cream Colour Base στην απόχρωση Hush της MAC είναι εκείνο που δείχνει φυσικό πάνω στη μαυρισμένη επιδερμίδα. Που θα το βάλετε; Στα ζυγωματικά, το τόξο του φρυδιού, κατά μήκος της μύτης σας και λίγο στο πιγούνι σας. Βάλτε το με απαλές κυκλικές κινήσεις ώστε να γίνει ένα με το δέρμα σας.

vichy teint ideal illuminator highlighter

H λεπτομέρεια
Λαμπερό είναι το νεανικό, ξεκούραστο δέρμα και αν τα μάτια σας μαρτυρούν πως έχετε να κοιμηθείτε πλήρες 8ωρο από πέρσι τότε δεν γίνεται δουλειά. Εκτός λοιπόν από το κονσίλερ σας που ναι μεν θα βοηθήσει αλλά δεν θα ενισχύσει το τελικό αποτέλεσμα, χρειάζεστε και ένα προϊόν που κάνει τα μάτια σας να δείχνουν πιο ξεκούραστα. Αυτό το προϊόν είναι το Teint Ideal της Vichy. Έχει ένα λευκό ιριδίζον χρώμα που γίνεται ένα με το δέρμα των ματιών και τα κάνει να μοιάζουν πιο ξεκούραστα από ποτέ. Μόλις μια σταγόνα κάτω από κάθε μάτι αρκεί για να τελειοποιήσετε το look σας.

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Μεγαλύτερες βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα; Γίνεται

Δεν θα πιστέψετε ποιο μπορεί να είναι το νέο πρόσωπο της MAC

Μας ρωτήσατε: Τελικά που πρέπει να βάζω το bronzer; Όπου βάζω και το ρουζ;

Αυτό το καλοκαίρι μην ξεχάσετε να βάλετε αντηλιακό… στο σκυλάκι σας!

Η The Body Shop δημιούργησε ένα Μοχίτο για… το σώμα μας!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα