Η The Body Shop δημιούργησε ένα Μοχίτο για… το σώμα μας!

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Είναι ζεστό και γεμάτο εκπλήξεις! Καλωσορίστε ένα καλοκαίρι γεμάτο ήλιο, άμμο και θάλασσα με ένα από τα πιο αναζωογονητικά cocktails του κόσμου, το mojito. Για να μας βοηθήσει να δώσουμε στο καλοκαίρι μας μία γεύση από Καραϊβική, η The Body Shop μας προσφέρει το πιο αναζωογονητικό cocktail… για την επιδερμίδα!

Η νέα Limited Edition Virgin Mojito Body Care σειρά της The Body Shop προσφέρει αναζωογονητική ενυδάτωση που μας βοηθά να έχουμε δροσερή επιδερμίδα όλο το καλοκαίρι και ναι, έχει άρωμα Μοχίτο! Το αναζωογονητικό αυτό έντονο άρωμα από δροσερό δυόσμο αναμιγνύεται με λίγο φρέσκο lime και προσφέρει μοναδική αναζωογόνηση στις αισθήσεις!

Virgin Mojito Glass

Αυτό το παιχνιδιάρικο cocktail για το σώμα συνοδεύεται από μοναδικά δροσιστική υφή προϊόντων. Από παγωμένα body sorbets έως δροσερά body splashes!

Virgin Mojito Group photo

  1. Καθαρισμός
    Απομακρύνετε τα υπολείμματα αντηλιακού και αναζωογονήστε την επιδερμίδα με το Body Scrub 15,50€, ή δημιουργήστε δροσιστικό και πλούσιο αφρό με το αναζωογονητικό Shower Gel 7€.
  2. Ενυδάτωση
    Προσφέρετε στην επιδερμίδα δροσιστική ενυδάτωση. Απλώστε το αναζωογονητικό Body Sorbet 14€ που αφήνει την επιδερμίδα εξαιρετικά δροσερή ή απολαύστε 24ωρη ενυδάτωση με το μη λιπαρό Body Butter 15€.
  3. Αναζωογόνηση!
    Μία πρωτοποριακή νέα μορφή αρώματος εμπνευσμένη από τη Νότια Αμερική, το νέο Body Splash 19€ είναι ένα cocktail αρώματος που θα θέλετε συνέχεια να φοράτε! Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε μία γενναία ποσότητα αρώματος στο σώμα σας μετά το ντους και θα αισθανθείτε την απόλυτη φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα και όλο το καλοκαίρι!

Το Happy Hour όμως δεν τελειώνει εδώ…

Virgin Mojito Party Collection

The Big Splash 55€!
Η ιδανική προσθήκη σε οποιοδήποτε party, αυτή η μεταλλική σαμπανιέρα είναι γεμάτη με υπέροχα δροσιστικά προϊόντα για την επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε τη για να παγώσετε τα ποτά σας, αφού δροσίσετε το σώμα σας.

Virgin Mojito Party Collection_2

The Big Shake 32€!
Απαραίτητο για όλα τα πάρτι! Μόλις τα προϊόντα τελειώσουν, φτιάξτε τα δικά σας υπέροχα cocktails με αυτό το μεταλλικό shaker.

Virgin Mojito Cool Cube

The Cool Cube 10€!
Υπέροχα δροσιστικά προϊόντα σε μέγεθος ταξιδίου για επιδερμίδα έτοιμη για το καλοκαίρι!

Ακόμα περιμένετε; It’s time to hit the bar… του The Body Shop!

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Δεν είναι αστείο: Βρήκαμε πως θα αδυνατίσετε σε ένα βράδυ!

Save your day: Τι να κάνετε με τα βρεγμένα μαλλιά το πρωί

Τι άλλαξε στα προϊόντα Vaseline;

Real Time Beauties: Τα beauty looks από το InStyle Real-Time Fashion @ CITYLINK S/S 2015

Wash and Dry: Αυτή είναι η πιο cool συλλογή μακιγιάζ για το καλοκαίρι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα