Δεν είναι αστείο: Βρήκαμε πως θα αδυνατίσετε σε ένα βράδυ!

Καλωσορίστε το Coolsculpting, το καλύτερο πράγμα που μας έχει συμβεί μετά το κονσίλερ και το bronzer. Σε τι αναφερόμαστε; Σε μια νέα, πρωτοποριακή θεραπεία που χρησιμοποιεί το κρύο στη μέση του καλοκαιριού για να μας αδυνατίσει με μια επίσκεψη στο ιατρείο του Δρ. Απόστολου Γαϊτάνη!

Το ψύχος και οι χαμηλές θερμοκρασίες σύμφωνα με τους ειδικούς μας αδυνατίζουν! Έτσι η μέθοδος της κρυολιπόλυσης βασίζεται στην εξής φιλοσοφία: Τα λιποκύτταρα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε χαμηλές θερμοκρασίες και η εφαρμογή μιας κεφαλής τοπικά, σαν βεντούζα, που τα ψύχει μπορεί να τα καταστρέψει. Το σύστημα απώλειας τοπικού πάχους Coolsculpting απαλλάσσει από το τοπικό πάχος ανώδυνα και μη επεμβατικά σε 1 συνεδρία, απλά και μόνο με την εφαρμογή της κεφαλής στην «πάσχουσα» περιοχή που ψύχει τα λιποκύτταρα κάτω από το δέρμα.
psomakia adinatisma kalokairi

Πιο απλά, επισκέπτεστε τον Δρ. Απόστολο Γαϊτάνη ο οποίος εκτιμά την περίπτωση σας ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ (κι εμείς μπήκαμε στον πειρασμό να του πούμε να μας βυθίσει ολόκληρες στο ψύχος) και καταστρώνετε μαζί σχέδιο δράσης ενάντια στο τοπικό πάχος. Στη συνέχεια εφαρμόζεται ένα gel στις περιοχές όπου θέλετε να «επιτεθείτε», καλύπτεται με μια μεμβράνη, πάνω στην οποία στην συνέχεια εφαρμόζεται  η ειδική κεφαλή, διαφορετική για κάθε σημείο του σώματος.

Όχι δεν πονάει, ναι μπορείτε να γυρίσετε στο γραφείο την ίδια ημέρα και ναι τα αποτελέσματα του coolsculpting είναι μακροχρόνια διότι τα λιποκύτταρα μετά τη θεραπεία μειώνονται για πάντα. Όσο για το κόστος… δεν είναι διόλου απαγορευτικό αλλά εξαρτάται από την δική σας ξεχωριστή περίπτωση. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Εποσκεφθείτε το ο www.agaitanis.gr ή καλέστε στο 210 7222070.

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Stop the press! Ξέρουμε ποιο προϊόν χρησιμοποιεί στην εγκυμοσύνη η Kim Kardashian

Αυτές είναι οι καλύτερες κρέμες ματιών για μαύρους κύκλους

#WhiteNails Τα πιο όμορφα, καλοκαιρινά λευκά μανικιούρ του instagram

Μας ρωτήσατε: Έκατσα πολύ στον ήλιο πως γίνεται να μην ξεφλουδίσω;

Breaking News! O οίκος Chanel ανοίγει SPA στο Παρίσι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα