Μας ρωτήσατε: Έκατσα πολύ στον ήλιο πως γίνεται να μην ξεφλουδίσω;

Καθίσατε στον ήλιο, πολύ πιθανόν να βάλατε αντηλιακό με χαμηλό δείκτη, να βάλατε μια φορά μόνο, να μην ξαναβάλατε το απόγευμα ή ΘΟΥ ΚΥΡΙΕ, να μην βάλατε καθόλου. Δεν θέλουμε να σας κουράσουμε με τα κηρύγματά μας γι’ αυτό θα σας περάσουμε αμέσως στο παρασύνθημα…

Θα ξεφλουδίσετε. Αν καήκατε όντως πολύ τότε θα ξεφλουδίσετε και δεν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για αυτό. Για να ανακουφιστείτε από το κάψιμο και τον πόνο μπορείτε να πάρετε ένα depon σε extreme περιπτώσεις και να κάνετε κρύες κομπρέσες στην περιοχή. Φυσικά θα βάλετε μια κρέμα με αλόη και για πιο εντατική αναπλαστική δράση Novaquasol A από το φαρμακείο. Βλέπετε, το δέρμα σας έπαθε έγκαυμα και όπως όταν καίγεστε με έναν αναπτήρα ή βγάζοντας το ταψί από τον φούρνο, το δέρμα σας θέλει το χρόνο του για να επουλωθεί. Ακόμα κι αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα μην αποφύγετε την κρέμα και μην χαίρεστε για το αποτέλεσμα. Μπορεί να είστε μειον μερικά σπυράκια αλλά το δέρμα σας έχει υποστεί φθορά.

ksefoudisma ilios

Αν δεν υπάρχει φαρμακείο κοντά σας τότε κατευθυνθείτε προς το ψυγείο και βάλτε γιαούρτι ή ντομάτα. Ναι, η ντομάτα ανακουφίζει το κάψιμο. Επίσης μπορείτε να κάνετε κρύες κομπρέσες με πράσινο τσάι αλλά το bottom line είναι πως θα ξεφλουδίσετε συνεπώς ενυδατωθείτε όσο καλύτερα μπορείτε και περιμένετε να ηρεμήσει το δέρμα σας. ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ FOR THE LOVE OF GOD!

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Beachy κυματιστά μαλλιά: Πως θα τα πετύχετε μόνο σε 4 βήματα

Η MAC ήταν στα παρασκήνια του InStyle Real-Time Fashion @ CITYLINK S/S 2015

Η L’ Oréal Professionnel και τα προϊόντα styling της Tecni. Art ήταν στα παρασκήνια του InStyle Real-Time Fashion @ CITYLINK S/S 2015

Tea Tan: Πως να αποκτήσετε το τέλειο μαύρισμα χωρίς ήλιο

6 μακιγιάζ αυστηρά για τολμηρές…

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα