Η L’ Oréal Professionnel και τα προϊόντα styling της Tecni. Art ήταν στα παρασκήνια του InStyle Real-Time Fashion @ CITYLINK S/S 2015

Το fashion show του InStyle Real-Time Fashion @ CITYLINK S/S 2015 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και μεγάλο μέρος αυτή της επιτυχίας οφείλεται στα… παρασκήνια. Εκεί που η L’ Oréal Professionnel, τα προϊόντα styling της Tecni. Art και οι ειδικοί των κομμωτηρίων Gino Hairandmore δημιούργησαν τέλεια χτενίσματα που ανέδειξαν τις δημιουργίες των σχεδιαστών. Δείτε παρακάτω μερικά από τα αγαπημένα μας…

Το ψεύτικο undercut

Ένα από τα πιο hot χτενίσματα όπως το είδαμε στις διεθνείς πασαρέλες και τις celebrities.

2

In action

Οι ειδικοί των κομμωτηρίων Gino Hairandmore εφάρμοσαν στα μαλλιά μία πούδρα σε spray, το Crepage de Chignon, για ματ τελείωμα και στη συνέχεια έπλεξαν παράλληλες, γαλλικές κοτσίδες στη μια μεριά του κεφαλιού.

1

Το ατημέλητο σινιόν

Είναι φίνο, αριστοκρατικό και αναδεικνύει κάθε πρόσωπο και Outfit.

4

In action

Αφού έφτιαξαν το περίτεχνο up do, οι ειδικοί των κομμωτηρίων Gino Hairandmore εφάρμοσαν σε ολόκληρο το κεφάλι ένα spray για κράτημα διαρκείας, το Air Fix.

3

Η wet αλογοουρά

Ένα απόλυτα sexy και καλοκαιρινό look που ανέδειξε τις δημιουργίες των σχεδιαστών.

6

In action

Αφού εφάρμοσαν έναν αφρό για κράτημα και ένα gel λάμψης σε όλα τα μαλλιά, οι ειδικοί των κομμωτηρίων Gino Hairandmore τα χτένισαν και τα έπιασαν χαμηλά σε μια ατημέλητη, wet αλογοουρά.

5

To κυματιστό χτένισμα με όγκο

Ένα wild look με εντυπωσιακό όγκο και υπέροχη υφή.

8

In Action

Για να το πετύχουν, οι ειδικοί των κομμωτηρίων Gino Hairandmore διαμόρφωσαν πρώτα τις μπούκλες με την κρέμα-gel Bouncy & Tender της σειράς Dual Stylers στα μαλλιά των μοντέλων, στη συνέχεια προχώρησαν στο χτένισμα και ολοκλήρωσαν με το spray Next Day Hair για υφή και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

7

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα