Save your day: Τι να κάνετε με τα βρεγμένα μαλλιά το πρωί

Ξυπνάτε και κάνετε το πρωινό σας μπάνιο. Πόσο χρόνο χρειάζεστε για να ετοιμαστείτε, ντυθείτε, βαφτείτε και κυρίως για να στεγνώσετε και να φτιάξετε τα μαλλιά σας; Μια ώρα τουλάχιστον, σωστά; Καλοκαίριασε όμως και δεν χρειάζεστε να παλεύετε με το σεσουάρ εφόσον σας έχουμε τρόπους για να αποκτήσετε το απόλυτο hairstyle με βρεγμένα μαλλιά, Ναι με βρεγμένα!

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, αρχικά απλώστε στα μαλλιά σας  ένα serum λάμψης ή έναν αφρό  για απαλό και λαμπερό κράτημα (Pantene Aqua Light spray λάμψης και θερμοπροστασίας για ανάλαφρα μαλλιά, 7.29€). Μετά από αυτό το βήμα, έχετε τις παρακάτω επιλογές.

Καλοκαιρινό Wavy look
Σας αρέσει, το ξέρουμε και στο InStyle.gr σας το παρουσιάζουμε σε κάθε εκδοχή του. Στο θέμα μας, πιάνετε έναν ψηλό κότσο (ιδανικά με ένα λαστιχάκι-τσιμπιδάκι-γαντζάκι, γιατί δεν κόβει την τρίχα) και τον αφήνετε μέχρι να τελειώσετε το βάψιμό σας. Αν το έχετε σφίξει αρκετά καλά, θα έχετε το πιο απαλό και ανάλαφρο wavy look.

wavy look

 

Braid like mermaid
Τι πιο εύκολο από την  απλή πλεξούδα. Δύο τρόποι είτε στο πλάι, είτε με ψηλή κοτσίδα και στη συνέχεια πλεξούδα.

braid, kotsida

Πρωινή αριστοκρατία
Μιλάμε για το χαμηλό sleek κότσο που πολλές celebrities επιλέγουν στις εμφανίσεις τους και αποκτούν μετά κόπου (του κομμωτή εννοούμε).  Εσείς με ένα απλό χτενάκι κάντε όσο πιο απλά μπορείτε μια πλαϊνή ή κεντρική χωρίστρα και πιάστε χαμηλό κότσο, στο ύψος που τελειώνει ο λαιμός σας. Αν βαριέστε να κάνετε τη χωρίστρα, μπορείτε πολύ απλά να δοκιμάσετε τον ψηλό κότσο, που τον πιάνετε με βρεγμένα μαλλιά, αρκετά σφιχτά ούτως ώστε όταν στεγνώσουν να μην σας λυθεί.

low bun

Και να θυμάστε… με τα παραπάνω looks δεν σας λύνουμε μόνο τα χέρια, αλλά σας «χαρίζουμε» και extra λεπτά αγαπημένου ύπνου!

– Της Τζένης Πάλλη

Διαβάστε ακόμα:

Αυτές είναι οι καλύτερες κρέμες ματιών για μαύρους κύκλους

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα