Αυτό το καλοκαίρι μην ξεχάσετε να βάλετε αντηλιακό… στο σκυλάκι σας!

Ο κύριος με τα αυτιά στις παρακάτω φωτογραφίες είναι ο Μπάμπης, ίσως τον αναγνωρίζετε αν παρακολουθείτε το InStyle στο instagram. Δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα παιδιά (πεστεναμεφάτε) εκτός από ένα το οποίο και θα βαπτίσω αλλά θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή αυτά. Αντί για τα παιδιά αγαπώ τα σκυλάκια και κάθε τι τετράποδο (και δίποδο, τα ζώα γενικά) και ο Μπάμπης είναι …το παιδί μου.

Αν νομίζετε πως είμαι μια από εκείνες τις «τρελές» με τους σκύλους δεν κάνετε λάθος, είμαι και πολύ υπερήφανη αλλά το θέμα μας δεν είναι το αν είμαι τρελή, φιλόζωη και μάνα ενός τετράποδου. Το θέμα είναι πως μέχρι πολύ πρόσφατα δεν φρόντιζα το παιδί μου όπως μια μάνα πρέπει να φροντίζει το παιδί της. Τα παιδιά δεν πάνε στην παραλία χωρίς αντηλιακό, σωστά; Σωστά! Αντηλιακά πήγα και στο βαφτιστήρι μου aka το πιο cool παιδί του σύμπαντος εν όψει καλοκαιριού. Παραμελούσα συστηματικά και για χρόνια το δικό μου παιδί όμως, τον Μπάμπη μου (όπως και τα προηγούμενα παιδιά μου που είναι στον dog heaven).

babis romantzo

Βλέπετε, τα σκυλάκια όπως εμείς και τα παιδιά ΠΡΕΠΕΙ να φορούν αντηλιακό στον ήλιο. Μην γουρλώνετε τα μάτια σας και μην αναρωτιέστε «μα πως; Έχουν τρίχες». Το μελάνωμα aka ο καρκίνος του δέρματος, είναι από τις νούμερο ένα μορφές καρκίνου που παθαίνουν οι τετράποδοι φίλοι μας και επειδή ΑΚΡΙΒΩΣ έχουν τρίχες δεν εντοπίζεται και ξέρετε τι σημαίνει αυτό, ούτε να το ξεστομίσω δεν μπορώ. Τα σκυλάκια που κινδυνεύουν περισσότερο είναι εκείνα με ανοιχτόχρωμο και κοντό τρίχωμα αλλά όλα κινδυνεύουν γενικότερα. Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν; Να τους βάζετε αντηλιακό! Ούτε εγώ το φανταζόμουν αλλά από τότε που το έμαθα ο Μπάμπης δεν πάει πουθενά άνευ.

Baby_Sun_Care_SPF25

Μισό λεπτό, μισό λεπτό… όχι δεν θα τους βάλετε ότι σας περίσσεψε από το περσινό ή το πιο φθηνό της αγοράς! Το αντηλιακό που θα επιλέξετε πρέπει να είναι παιδικό και να μην περιέχει zinc oxide το οποίο είναι τοξικό για τα σκυλάκια. Ποιο βάζω εγώ στον Μπάμπη; Το Baby Sun Care SPF 25 της Frezyderm που περιέχει αποκλειστικά φυσικά φίλτρα (το πήρα και για το βαφτιστήρι μου) και είναι ό, τι πιο ασφαλές και αγνό κυκλοφορεί εκεί έξω. Ναι, δεν είναι φθηνό αλλά ας μην αρχίσουμε τώρα να συζητάμε για το πόσο κοστολογεί ο κάθε ένας μας τη ζωή του σκύλου του… don’t try me. Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν, τα σκυλάκια υποφέρουν στον ήλιο, μπορούν να πάθουν καρκίνο και πρέπει να τα προφυλάσσουμε. Τελεία. Και παύλα-

Καλές βουτιές!

Δείτε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Δεν είναι αστείο: Βρήκαμε πως θα αδυνατίσετε σε ένα βράδυ!

Save your day: Τι να κάνετε με τα βρεγμένα μαλλιά το πρωί

Τι άλλαξε στα προϊόντα Vaseline;

Real Time Beauties: Τα beauty looks από το InStyle Real-Time Fashion @ CITYLINK S/S 2015

Wash and Dry: Αυτή είναι η πιο cool συλλογή μακιγιάζ για το καλοκαίρι

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα