Η Mat Fashion μας χαρίζει 30% έκπτωση σε όλη τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014

unnamed1

H εταιρεία Mat Fashion, μια από τις πιο δημοφιλείς στις Ελληνίδες fashionistas, κάνει σε μας και στη γκαρνταρόμπα μας το καλύτερο δώρο, για να ξεκινήσουμε την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 πιο ανανεωμένες από ποτέ.

Μετρώντας αντίστροφα, από σήμερα (Πέμπτη 10/4) στις δώδεκα το μεσημέρι και για τις επόμενες τέσσερις μέρες, μέχρι την Μ.Δευτέρα 14/4, όλες οι κάτοχοι της κάρτας μέλους του brand έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν κομμάτια από την καινούργια collection με έκπτωση 30%, επί των αρχικών τιμών.

Στα Mat θα βρείτε όλα τα απαραίτητα μιας βασικής, σωστά ενημερωμένης συλλογής – όπως παντελόνια, σακάκια, τοπ, φούστες και φορέματα – σε μεγέθη που κάνουν τη μόδα προσιτή ακόμα και στις πιο καμπυλόγραμμες.

Εκτός από τα διαχρονικά κομμάτια, μην ξεχάσετε να εξερευνήσετε τις φετινές τάσεις, που σε αυτή την περίπτωση, αντί να μας καλούν να προσαρμοστούμε εμείς στις επιταγές τους προσαρμόζονται εκείνες στις ανάγκες μας και συνδυάζουν όλα τα τελευταία trends με τα real sizes.

Και φυσικά για να κάνετε ακόμα και τα πιο απλά σας outfits να ξεχωρίσουν, η εταιρεία έχει φροντίσει και έχει σχεδιάσει μια πλήρη συλλογή, αποτελούμενη από κοσμήματα, αξεσουάρ και παπούτσια.

Όσο για τις πιο πολυάσχολες που ο χρόνος σας είναι μετρημένος, ειδικά για σας τα καταστήματα Mat θα παραμείνουν ανοιχτά και την Κυριακή 13/4.

*Η προσφορά ισχύει και για τα φυσικά καταστήματα και για το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, το οποίο μπορείτε να επισκεφθείτε στο matfashion.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα