Νέος έρωτας στην πόλη: Με ποιον διάσημο ηθοποιό είναι ζευγάρι η Katie Holmes;

Getty Images/ Ideal Images

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου η Katie Holmes και ο Jason Segel αποτελούν το νέο καυτό ζευγάρι της διεθνούς showbiz. Η πρώην κυρία Cruise λέγεται πως τους τελευταίους δύο μήνες είναι μαζί με τον γοητευτικό ηθοποιό, ο οποίος στο παρελθόν είχε σχέση με την Michelle Williams ή αλλιώς την συμπρωταγωνίστρια της Katie στο σήριαλ «Dawson Creek». Μικρός ο κόσμος!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011, όταν η Holmes έκανε ένα σύντομο πέρασμα από τη σειρά «How I Met Your Mother» στην οποία ο 32χρονος πρωταγωνιστεί, και όλοι τότε έκαναν λόγο για τεράστια χημεία ανάμεσά τους. Και επειδή όλα είναι θέμα timing το ρομάντζο πήρε σάρκα και οστά 3 χρόνια αργότερα με τις φήμες να λένε ότι το ζεύγος έχει ήδη δώσει τίτλο στην ιστορία αγάπης τους, το λεγόμενο  «How We Met Each Other».  Επιπλέον, άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού δήλωσε σε εφημερίδα: «Περνούν θαυμάσια μαζί. Πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι “ο ένας”».

Δεν είναι λίγοι βέβαια εκείνοι οι οποίοι αναρωτιούνται αν η 35χρονη είναι όντως ερωτευμένη ή αν σερβίρει το κρύο πιάτο της εκδίκησης στη πρώην κολλητή της, Michelle, επειδή της έκλεψε τον Joshua Jackson αρκετά χρόνια πριν.

Διαβάστε ακόμη:

Michelle Williams: Πρωταγωνιστεί και πάλι στην καμπάνια του οίκου Louis Vuitton

Sarah Jessica Parker: Μας παρουσιάζει τα νέα της παπούτσια μέσω Instagram