Νυφικές Τάσεις: Τα νέα trends που είδαμε στην Bridal Fashion Week
Νυφικά από την Bridal Fashion Week
Credit: The Atelier Studio Official/Instagram

Η προετοιμασία για τον γάμο είναι μία από τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες στη ζωή μιας γυναίκας. Ανάμεσα στις πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, η επιλογή του νυφικού φορέματος αποτελεί ένα από τα κορυφαία σημεία και μία από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές. Καθώς το 2025 φέρνει νέες τάσεις στον κόσμο της νυφικής μόδας, εξερευνούμε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις που κερδίζουν την προσοχή μας, έτσι όπως τις είδαμε στη Νυφική Εβδομάδα Μόδας της Βαρκελώνης.

6 εναλλακτικές τάσεις στα νυφικά

  1. Δραματικό Τούλι
  2. Ντελικάτες Διαφάνειες
  3. Balloon Volume
  4. Off-shoulder Κάπες
  5. 3D Υφές
  6. Δαντελένια Jumbsuit

Δραματικό Τούλι

Οι νύφες που αγαπούν το δράμα επιλέγουν φορέματα με δραματικό τούλι. Ένα φόρεμα με πολλές στρώσεις από αυτό είναι ιδανικό για μια εντυπωσιακή είσοδο στην εκκλησία ή την αίθουσα της δεξίωσης.

Ντελικάτες Διαφάνειες

Οι διαφάνειες δίνουν ένα αίσθημα αισθησιασμού και θηλυκότητας στα νυφικά φορέματα του 2025. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως κύριο ύφασμα είτε ως λεπτομέρεια, προσφέροντας ένα μοναδικό και εκλεπτυσμένο στιλ.

Balloon Volume

Γενικά το έχουμε δει να επανέρχεται ως τάση και στο street style. Επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το αμφιλεγόμενο balloon κάνει την εμφάνισή του και στη νυφική μόδα. Φούστες με όγκο σε διάφορα μήκη κλέβουν την παράσταση και ξεφεύγουν από το κλασικό. Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Off-shoulder Κάπες

Βγαλμένες από μια άλλη εποχή και με μία μυστηριακή αύρα να τις χαρακτηρίζει, οι κάπες στα νυφικά έρχονται για να κάνουν τη διαφορά. Μόνο που αυτή τη φορά είναι off-shoulder και μας κερδίζουν αμέσως με την αισθησιακή απλότητά τους.

3D Υφές

Το παιχνίδι είναι στα υφάσματα. Τρισδιάστατες υφές και λαμπερές λεπτομέρειες ταιριάζουν αρμονικά στα πιο ιδιαίτερα σχέδια. Κι όσο για τις σιλουέτες, εκεί η φαντασία φτάνει σε άλλα επίπεδα.

Δαντελένια Jumpsuit

Και τέλος, για τις πιο εναλλακτικές ψυχές που σκοπεύουν να παντρευτούν σύντομα, τα νυφικά-ολόσωμες φόρμες. Πόσο πιο διαφορετικό και chic από αυτό!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα