Σταματήστε ό, τι κάνετε: Η πιο neon συλλογή της Essie είναι εδώ!

Φτιάξτε βαλίτσες, πάρτε τις φίλες σας και ξεκινήστε: τα μουσικά φεστιβάλ είναι προ των πυλών. Οι ηλιόλουστες μέρες και οι ξάστερες νύχτες γίνονται ακόμα πιο καταπληκτικές με μια ατελείωτη παρέλαση από μουσικές συγκινήσεις. Είτε κλίνετε προς το ρομαντικό boho είτε σας αρέσει το punk, τα μουσικά φεστιβάλ είναι το ιδανικό μέρος για να δείξετε τα πιο τολμηρά σας look.

essie neon tribal heat

Και τι ταιριάζει περισσότερο με τα βραχιολάκια εισόδου από τις αποχρώσεις των βερνικιών; Τίποτα! Ετοιμαστείτε λοιπόν να αφήσετε το στίγμα σας και να ξεχωρίσετε από το πλήθος με τα street style neons της essie που τραβάνε όλα τα βλέμματα.

essie grove neon

Ας μην κρυβόμαστε: η μουσική είναι απλώς μια δικαιολογία για να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να δεις κόσμο! Οι τραγουδιστές πάνω στη σκηνή δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την κοσμοσυρροή των fashionistas στις κερκίδες. Οι έξι νέες neon αποχρώσεις της essie αυξάνουν τα ντεσιμπέλ της μόδας, με έντονο χρώμα που αποπνέει όσο τίποτε άλλο κομψότητα και αυτοπεποίθηση. Το ροζ συγκεντρώνει διθυραμβικά σχόλια και το ηλεκτρικό μπλε είναι άκρως εντυπωσιακό.

essie neon ombre

Το neon πράσινο του λάιμ και το φούξια των it-girls τραβάνε την προσοχή στις κερκίδες και συγκεντρώνουν likes και shares, προκαλώντας μανία στα social media. Ετοιμάσου λοιπόν να ξεκινήσει η σαιζόν των φεστιβάλ! Οι ηλιόλουστες ημέρες είναι ιδανικές για να αποκτήσεις all access pass στα υπαίθρια φεστιβάλ που ξεχειλίζουν από απελευθερωμένη διάθεση και vibrant vibes. Το groove is in the heart και πάντα λατρεύω να ανακαλύπτω το επόμενο coacha’bella. Τώρα, shake your melody maker και make some noise!

Ανακαλύψτε όλη τη νέα σειρά Neons σε επιλεγμένα ινστιτούτα προς 12, 50€ το κάθε neon βερνίκι.

Δείτε ακόμα:

Wow! H Poppy Delevingne μεταμορφώθηκε σε πρωταγωνίστρια του Game of Thrones

Breaking News! Ο οίκος Proenza Schouler ένωσε τις δυνάμεις του με τη L’Oréal Luxe

Beauty stars: Βρείτε το κραγιόν που σας ταιριάζει σύμφωνα με το ζώδιό σας

DIY Time: Φτιάξτε το δικό σας gel ματιών πανεύκολα

Editor’s Choice: Το αντηλιακό σώματος που ομορφαίνει το δέρμα

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα