Breaking News! Ο οίκος Proenza Schouler ένωσε τις δυνάμεις του με τη L’Oréal Luxe

Ο οίκος Proenza Schouler, ιδρύθηκε από τους σχεδιαστές Jack McCollough και Lazaro Hernandez το 2002. Σήμερα θεωρείται μία από τις πιο ενδιαφέρουσες Αμερικάνικες μάρκες με νεανική, αστική φωνή που δημιουργεί τάσεις στη μόδα, με μοντέρνο σχεδιασμό και συμπεριφορά. Το fashion department μας συγκαταλέγεται ανάμεσα στους φανατικούς θαυμαστές του και πλέον το beauty department έχει λόγο να τον λατρεύει αφού μόλις ανακοινώθηκε η συνεργασία του οίκου με τη L’Oréal Luxe Designer Brands, που περιλαμβάνει τις μάρκες Cacharel, Diesel, Maison Margiela και Viktor&Rolf.

«Οι Jack McCollough και Lazaro Hernandez ανήκουν ξεκάθαρα στην πολύ περιορισμένη λίστα των πιο εμπνευσμένων δημιουργών της Αμερικής, των οποίων η δημιουργικότητα συμπληρώνει απόλυτα το χαρτοφυλάκιο με τις εμβληματικές μάρκες αρωμάτων της L’Oréal Luxe. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους εξαιρετικούς αυτούς σχεδιαστές στην οικογένεια L’Oréa» σχολίασε ο Nicolas Hieronimus, Πρόεδρος της Διεύθυνσης Επιλεκτικής Διανομής της  L’Oréal.

proenza schouler

Ο Jack και ο Lazaro δήλωσαν «Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινούμε αυτή τη νέα περιπέτεια με L’Oréal. Ήταν πάντα ένα όνειρο για μας το να δημιουργήσουμε ένα άρωμα δικό μας και δεν θα μπορούσαμε να είχαμε φανταστεί ότι μια μέρα θα μας δινόταν η ευκαιρία να το πραγματοποιήσουμε με τους παγκόσμιους ηγέτες στο χώρο της ομορφιάς. Ανυπομονούμε να μεταφέρουμε τη δική μας έκφραση της αισθητικής στον ντελικάτο και εξαιρετικά συναισθηματικό κόσμο των αρωμάτων». Εμείς ανυπομονούμε εξίσου και υποψιαζόμαστε πως ό, τι και να δημιουργήσουν θα ξετρελάνει όλα τα departments του InStyle.

Δείτε ακόμα:

Stop! Έτσι πρέπει να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Μας ρωτήσατε: Πως θα βρω το καλό μου προφίλ;

Δεν προλάβατε να λουστείτε; Έχουμε τα τέλεια χτενίσματα για βρώμικα μαλλιά

Η Jennifer Aniston περιποιείται το δέρμα της με προϊόντα από το φαρμακείο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα