Editor’s Choice: Το αντηλιακό σώματος που ομορφαίνει το δέρμα

Το καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια των διακοπών, το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας το περνάμε με μαγιό στον ήλιο. Ένα ακόμη πράγμα που κάνουμε συνεχώς (και αν δεν το κάνετε seriously, θα σας μαλώσουμε) είναι να βάζουμε αντηλιακό. Είναι ίσως η μόνη εποχή που ασχολούμαστε τόσο με το δέρμα του σώματός μας τόσο με την προστασία όσο και με την ενυδάτωσή του. Σκεφτόμασταν λοιπόν, πόσο καλύτερα θα ήταν αν υπήρχε ένα αντηλιακό που προστατεύει το δέρμα και παράλληλα το θρέφει βαθιά… Βάζουμε που βάζουμε κάποιο προϊόν, γιατί να μην είναι ένα που ομορφαίνει το δέρμα; Η Panthenol σκέφτηκε το ίδιο και δημιούργησε την τέλεια αντηλιακή σώματος…

panthenol homepage

Η αντηλιακή κρέμα σώματος Sun Care Body Milk 150 SPF 30 της Panthenol Extra είναι η κρέμα που προστατέυει και ομορφαίνει το δέρμα με κάθε εφαμρογή. Περιέχει φίλτρα ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα και η πρωτοποριακή σύνθεσή της για υψηλή αντηλιακή προστασία περιλαμβάνει Βιταμίνη Ε για την προστασία των κυττάρων από τις ελεύθερες ρίζες. Εκτός από αυτά όμως περιέχει Panthenol, Aloe Vera, Shea Butter και Υαλουρονικό Οξύ (ναι, αυτό που περιέχει και η κρέμα προσώπου σας), τα οποία προσφέρουν στην επιδερμίδα του σώματος, βαθιά ενυδάτωση και ανάπλαση. Έχουμε δηλαδή ισχυρά φίλτρα και σύνθεση που είναι λαχταριστή για το δέρμα! Αν προσθέσουμε σε αυτά το ότι δεν κολλάει, δεν περιέχει parabens και αλκοόλη, έχουμε το ιδανικό καλλυντικό για όλους τους τύπους δέρματος και για όλη την οικογένεια! Sold!

Δείτε ακόμα:

Stop! Έτσι πρέπει να βουρτσίζετε τα μαλλιά σας

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Μας ρωτήσατε: Πως θα βρω το καλό μου προφίλ;

Δεν προλάβατε να λουστείτε; Έχουμε τα τέλεια χτενίσματα για βρώμικα μαλλιά

Η Jennifer Aniston περιποιείται το δέρμα της με προϊόντα από το φαρμακείο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα