Στα βήματα της Kim: H Khloe Kardashian πιο ξανθιά από ποτέ

H Khloe Kardashian είναι η λιγότερο μελαχρινή από τις διάσημες αδελφές. Έχει μάλιστα τόσο πιο ανοιχτά χρώματα, που πολλοί έχουν αμφισβητήσει την πατρότητά της λέγοντας πως η Kris κάποια στιγμή απάτησε τον κο. Kardashian και η Khloe είναι παιδί άλλου άντρα. Η ίδια ενισχύει το ανοιχτότερο χρώμα των μαλλιών της με ανταύγειες και όμορφα ομπρέ (έχουμε αδυναμία στην Khloe don’t judge us!) αλλά ποτέ στο βαθμό που το έκανε τώρα τελευταία.

 

Μόλις πριν λίγους μήνες την είδαμε με σαφώς πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά και δεν ξέραμε αν μας άρεσε ή όχι καθώς ήταν κάτι νέο για εμάς και την είχαμε δει καθ’ οδόν προς το γυμναστήριο.

kanthia khloe mallia

 

Αυτή τη φορά την είδαμε σε έξοδό της και τα μαλλιά της είναι πολύ, πολύ, ΠΟΛΥ ξανθά. Είναι τελείως ξανθά. Όχι πλατινέ όπως της αδελφής της αλλά σε μια σαντρέ απόχρωση που πια δεν περιορίζεται στο ομπρέ.

khloe kardashian ksanthia mallia sto plai

 

Είναι πολλαπλές ξανθές ανταύγειες και μας αρέσει! Σε αυτή την αδελφη Kardashian ταιριάζει πολύ το ξανθό αν και φοβόμαστε πως μπορεί να ακολουθήσει ακριβώς τα βήματα της μεγάλης της αδελφής και να τη δούμε με πλατινέ. Όχι, όχι, αν το ξανασκεφτούμε, τέτοιες επιχειρήσεις είναι τολμήματα της Kim και γι’ αυτό είναι που συμπαθούμε την Khloe περισσότερο, δεν είναι τέτοιος τύπος. Do you like?

Δείτε ακόμα:

Ανταύγειες για καστανές: ο απόλυτος οδηγός από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Μας ρωτήσατε: Τι είναι το balayage (μπαλαγιάζ) και γιατί είναι τόσο καλό;

Αποκλειστικό! Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο look της Βαλάντω Τρύφωνος

Τέλος στο βαρετό ξανθό, οι νέες αποχρώσεις είναι εδώ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα