Αποκλειστικό! Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο look της Βαλάντω Τρύφωνος

Η Βαλάντω Τρύφωνος είναι μια από τις πιο γλυκιές και Low profile παρουσίες της Ελληνικής show biz. Η Ελληνο-Κυπριακής καταγωγής τραγουδίστρια, έχει υπέροχη μεσογειακή ομορφιά και πλούσια καστανά μαλλιά όμως φαίνεται πως θέλησε να κάνει μια αλλαγή και φυσικά απευθύνθηκε στον hair colorist extraordinaire, τον άνθρωπο που ευθύνεται για το χρώμα των μαλλιών των περισσότερων Ελληνίδων σταρ… το Νικόλα Βιλλιώτη.

Εμείς τον αναζητήσαμε στο τηλέφωνο και μας μίλησε για την αλλαγή της. «Ήθελε μια αλλαγή η Βαλάντω και μέσα από την κουβέντα καταλήξαμε πως πρέπει να πάει προς το πιο κόκκινο. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, της ταιριάζει πολύ και την ενθουσίασε. Για να το κάνουμε περάσαμε πρώτα μια μελί βάση και μετά από πάνω περάσαμε ένα ρεφλέ από μείξη ροζ και λιλά αποχρώσεων. Το τελικό χρώμα δεν είναι τόσο έντονο όσο φαίνεται στις φωτογραφίες, είναι πολύ γλυκό και όμορφο».

valanto trifonos kokkina mallia instagram

Εμάς η εντυπωσιακή αλλαγή της όμορφης Βαλάντως μας αρέσει πολύ και δεδομένου ότι το κόκκινο κάνει πολύ δυναμικό comeback την Άνοιξη που έρχεται θα θέλαμε να το υιοθετήσουν περισσότερες σταρ. Do you like;

Δείτε ακόμα:

New hair! Ο Νικόλας Βιλλιώτης μας μίλησε για την αλλαγή στα μαλλιά της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Επιτέλους αλλαγή! Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε καστανή και ο Νικόλας Βιλλιώτης μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες

Ανταύγειες για καστανές: ο απόλυτος οδηγός από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα