Ποια το φόρεσε καλύτερα; Η Beyoncé ή η Kim Kardashian;

Ποιος είπε ότι τα στενά ρούχα δεν είναι κατάλληλα για τις γυναίκες που έχουν καμπύλες; Δύο από τις πιο διάσημες κυρίες του κόσμου μας αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο επιλέγοντας μία pencil denim φούστα, η οποία όχι μόνο τους ταιριάζει, αλλά αναδεικνύει και με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκότητά τους.

Η Kim Kardashian φόρεσε την εν λόγω φούστα με denim πουκάμισο και μπεζ, ψηλοτάκουνα πέδιλα, ενώ επέλεξε ένα πολύ απλό hairstyle και μαύρα γυαλιά ηλίου, μιας και ο φακός τη συνέλαβε σε εξωτερικό χώρο.

Η Beyoncé με τη σειρά της δημιούργησε ένα look με διάθεση που παραπέμπει στα 1980s, συνδυάζοντας την ίδια φούστα με denim jacket, λευκό t-shirt και ψηλοτάκουνες γόβες. Επιπλέον πρόσθεσε πολλά χρυσά κοσμήματα και χρυσά γυαλιά ηλίου.

Η φούστα επιπλέον ανήκει στην εταιρεία Frame Denim, κοστίζει 264.45 ευρώ και μπορείτε να τη βρείτε στο www.net-a-porter.com.

Αν και μας αρέσουν και τα δύο looks θεωρούμε πως αυτό της Kim Kardashian είναι πιο φορέσιμο και θα το επιλέγαμε πολύ πιο εύκολα. Ποια είναι η δική σας γνώμη;

Διαβάστε ακόμα:

Breaking news: Μόλις κυκλοφόρησαν τα παπούτσια που σχεδίασε η Olivia Palermo

Ο Tony Bennety και η Lady Gaga πρωταγωνιστούν στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Η&Μ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα