Ο Tony Bennett και η Lady Gaga πρωταγωνιστούν στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Η&Μ

H&M μας έχει συνηθίσει σε συνεργασίες με πολύ διάσημους ανθρώπους είτε επιλέγοντας σχεδιαστές που δημιουργούν ειδικές συλλογές για λογαριασμό της, είτε επιλέγοντας ιδαιίτερα αναγνωρίσιμα μοντέλα για να πρωταγωνιστήσουν στις καμπάνιες της.

Έτσι ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί η συνεργασία της σουηδικής εταιρείας με τον Alexander Wang -την οποία περιμένουμε με αγωνία τον ερχόμενο Νοέμβριο- μόλις πριν από μερικές ώρες έγινε γνωστό πως στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της θα πρωταγωνιστούν οι Lady Gaga και Tony Bennett.

Οι δύο κορυφαίοι σταρ θα εμφανιστούν στο διαφημιστικό σποτ της εταιρείας, ρμηνεύοντας ένα κομμάτι από το άλμπουμ τους Cheek to Cheek που θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου και θα είναι μία συνεργασία των δύο καλλιτεχνών που προέρχονται από δύο τελείως διαφορετικές γενιές και θα είναι αφιερωμένο στη jazz. Η καμπάνια θα κάνει την παγκόσμια τηλεοπτική της πρεμιέρα στα τέλη Νοεμβρίου, ενώ μια εκτεταμένη έκδοση του διαφημιστικού σποτ θα αναρτηθεί στη διαδικτυακή τοποθεσία hm.com. Η καμπάνια θα περιλαμβάνει επίσης διαφημιστικές καταχωρήσεις με τον Tony Bennett και τη Lady Gaga, οι οποίες θα δημοσιευτούν σε έντυπα, στο διαδίκτυο, καθώς και σε υπαίθριες διαφημίσεις.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga συνεργάζεται με την Η&Μ καθώς τον περασμένο Νοέμβριο εγκαινίασε το κεντρικό κατάστημα της H&M στην Times Square της Νέας Υόρκης, με τους fans της να δημιουργούν ατελείωτες ουρές προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν το είδωλό τους και να κάνουν τα ψώνια τους μαζί της.  για μια ευκαιρία να συναντήσουν το είδωλό τους και να κάνουν τα ψώνια τους μαζί της.

Ο Tony Bennett, ο οποίος διανύει την 7η δεκαετία της ζωής του και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ερμηνευτές παγκοσμίως και έχει βραβευτεί 17 φορές με Grammy.

Εμείς περιμένουμε να δούμε περισσότερες εικόνες από τη συνεργασία και την καμπάνια.

Διαβάστε ακόμα:

Breaking news: Μόλις κυκλοφόρησαν τα παπούτσια που σχεδίασε η Olivia Palermo

Happy birthday Tom Ford: Δείτε celebrities που έχουν επιλέξει δημιουργίες του

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα