Breaking news: Μόλις κυκλοφόρησαν τα παπούτσια που σχεδίασε η Olivia Palermo

Πριν από λίγο καιρό σας είχαμε ενημερώσει πως το αγαπημένο μας fashion icon, η Olivia Palermo, αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Οίκο Aquazzura για τη δημιουργία μιας συλλογής που θα έφερε την υπογραφή της.

Η εν λόγω συλλογή παπουτσιών λοιπόν, είναι πλέον γεγονός και φυσικά δεν ξέρουμε ποιο να διαλέξουμε γιατί είναι όλα υπέροχα. Δεν είχαμε βέβαια καμία αμφιβολία, μιας και η Olivia μας εντυπωσιάζει πάντα με τις ενδυματολογικές της επιλογές, τις οποίες συνοδεύει και από παπούτσια που πραγματικά κλέβουν την παράσταση.

Συχνά στο παρελθόν έδειχνε την προτίμησή της στον συγκεκριμένο Οίκο και έτσι όταν της έγινε η πρόταση δεν μπόρεσε παρά να απαντήσει θετικά. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι μία σειρά παπουτσιών που περιλαμβάνει πέδιλα, μπότες, μποτάκια και γόβες ιδανικά για μία πρωινή εμφάνιση αλλά ακόμα και για μία νύφη που ονειρεύεται να περπατήσει πάνω σε ένα ζευγάρι μοναδικά παπούτσια.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο net-a-porter.com και αν είστε διατεθειμένη να πληρώσετε το ανάλογο αντίτιμο, πρέπει να βιαστείτε γιατί ήδη σε μερικές ώρες μόνο, κάποια σχέδια έχουν εξαντληθεί.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε τη Miranda Kerr στη νέα καμπάνια της εταιρίας Swarovski

Δείτε ρούχα και αξεσουάρ που βοηθούν στην ομαλή μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα