Η Olivia Palermo σχεδιάζει παπούτσια για τον Aquazzura

Είναι γεγονός ότι η Olivia Palermo είναι το απόλυτο fashion icon των ημερών μας και αυτό αποδεικνύεται σχεδόν σε όλες της τις εμφανίσεις, είτε πρόκειται για την καθημερινότητά της, είτε για το events στα οποία δίνει το παρών. Επιπλέον όλοι έχουν παρατηρήσει πως το ευρύ κοινό, τείνει να αγοράζει όλα αυτά που η Olivia φοράει και προτείνει, μέσα από το προσωπικό της website OliviaPalermo.com.

Έτσι πρώτη η Westward Leaning, η εταιρεία γυαλιών, συνεργάστηκε μαζί της για μια σειρά γυαλιών ηλίου, ενώ τώρα σειρά έχει ένας ακόμα Οίκος, ο Aquazzura, παπούτσια του οποίου μάλιστα η Palermo φοράει πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό.

Ο Edgardo Osorio του Aquazzura δούλεψε μαζί με την αγαπημένη μας fashionista και το αποτέλεσμα είναι μια capsule συλλογή, η οποία περιλαμβάνει έξι ζευγάρια παπούτσια που θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα και στο Net-a-Porter τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η συλλογή ονομάζεται Aquazzura x Olivia Palermo και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό είναι επηρεασμένη από το προσωπικό στιλ της Palermo και από το πλούσιο αρχείο του Osorio.

Επιπλέον την αποκαλούν χαριτολογώντας ultimate survival pack (το απόλυτο πακέτο επιβίωσης), παρόλο που αποτελείται από thigh high μπότες και εντυπωσιακά πέδιλα. Οι τιμές όπως έχει γίνει ήδη γνωστό θα κυμαίνονται περίπου μεταξύ 500 και 1500 ευρώ. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για να δούμε το αποτέλεσμα της συνεργασίας.

Διαβάστε ακόμα:

H Κλειώ του «The muse and the ladybug» μας δίνει έξυπνα tips για το καλοκαίρι 

Check-in: Αυτά είναι τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα