Περπάτησε η Βάσω Κολλιδά στην πασαρέλα του Alexis Mabille;

Η απάντηση είναι πως όχι, η Βάσω Κολλιδά δεν περπάτησε στην πασαρέλα του Alexis Mabille αλλά φωτογραφήθηκε για γνωστό brand αξεσουάρ αντιγράφοντας κατά γράμμα το Look από τη φετινή, Ανοιξιάτικη πασαρέλα του οίκου.

Καθώς πρόκειται για ένα από τα πλέον αγαπημένα μας Looks, πιθανόν να το θυμάστε από προηγούμενο θέμα. Τα μαλλιά πιασμένα σε ατημέλητο σινιόν και στολισμένα με έναν retro, pin-up φιόγκο. Τα χείλη φλογερά και τα μάτια τονισμένα με eyeliner.

Αυτό ακριβώς ήταν και το look της Βάσως -όπως βλέπετε- με τη διαφορά ότι ο δικός της φιόγκος ήταν κόκκινος (και Louis Vuitton παρακαλώ). Το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ καθώς πρόκειται για ένα super δροσερό look, ιδανικό για την Άνοιξη και η Βάσω μας απέδειξε πως ταιριάζει τέλεια και στις ξανθές, αφού η πλειονότητα των μοντέλων στο show του Alexis Mabille ήταν καστανές. Ίσως να μην επιλέγαμε μια τόσο ανοιχτή απόχρωση στα μαλλιά αλλά και πάλι, είναι Άνοιξη και δεν πειράζει.

Αν θέλετε να αντιγράψετε κι εσείς το look θα προτείναμε να δείτε εδώ τα πιο Hot ξανθά χρώματα μαλλιών για την Άνοιξη 2014 και εδώ όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το eyeliner.

Όσο για τη Βάσω και τη διεθνή της καριέρα… της ευχόμαστε τα καλύτερα.

Δείτε ακόμα:
Celebrity blondes: Τα ξανθά που θέλουμε τώρα
Τα καλύτερα eyeliners είναι εδώ
Alexis Mabille SS/14 Haute Couture: Νύχια σαν παραμύθι από την Essie

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα