Είτε έχετε ίσια μαλλιά είτε μπούκλες, το Y2K καρέ σας ταιριάζει και είναι πραγματικά ό,τι πιο φρέσκο αυτή τη στιγμή
Το πιο σύγχρονο Y2K καρέ
Credit: @lifeofboheme / Instagram

Το Y2K καρέ στη σύγχρονη εκδοχή του κάνει θραύση στο Διαδίκτυο – θα σας εμπνεύσει να αλλάξετε κουπ.

Εκεί που νομίζαμε ότι έχουμε δει όλες τις εκδοχές καρέ, έρχεται αυτή η κουπ που μας ταξιδεύει πίσω στα 00s. Ο λόγος για το ασύμμετρο καρέ που ξεκινά κοντό πίσω και μακραίνει μπροστά. Η αλήθεια είναι ότι αρχικά δε μας είχε συγκινήσει, αλλά πλέον έχουμε αναθεωρήσει. Τα ασύμμετρα καρέ του 2024 είναι πολύ πιο κομψά και έχουν αποκτήσει μια μοντέρνα πινελιά.

Y2K καρέ: Η προσαρμογή του στο σήμερα

Τα ασύμμετρα καρέ της δεκαετίας του 2000 είχαν μια έντονη γωνία καρέ (βλ. Victoria Beckham). Ωστόσο η τωρινή εκδοχή τους είναι πολύ πιο διακριτική. Για να είμαστε πιο ακριβείς, τα ασύμμετρα καρέ του παρελθόντος είχαν μια απότομη κλίση περίπου 45ο. Πλέον, οι εκδοχές αυτής της χρονιάς έχουν πιο ήπια γωνία, ας πούμε 20°. Τα στατιστικά το αποδεικνύουν, καθώς ο όρος “graduated bob cut” έχει αυξηθεί κατά 60% στις αναζητήσεις στο Google αυτήν την περίοδο.

Παρακάτω θα βρείτε ιδέες από αγαπημένες μας celebrities και influencers που το τόλμησαν και μας έκαναν να θέλουμε να κόψουμε κι εμείς τα μαλλιά μας έτσι.

Καρέ: Η σύγχρονη Y2K εκδοχή του

Η Gigi Hadid αποχαιρέτησε τα μακριά μαλλιά της και υιοθέτησε αυτό το cool στιλ. Δείτε εδώ τη διαδικασία του κουρέματός της.

Hailey Bieber: Και η αγαπημένη μας influencer έχει συμβάλλει στη δημοτικότητα αυτής της κουπ.

Εδώ, το ασύμμετρο καρέ είναι ελαφρώς πιο μακρύ και υπέροχο, όπως μας δείχνει η Jourdan Dunn.

Η Halle Berry αποδεικνύει πως το Y2K καρέ είναι εκπληκτικό και στα σγουρά μαλλιά.

Ο κομμωτής μπορεί να χρησιμοποιήσει και ξυράφι για ένα πιο έντονο φινίρισμα στις άκρες.

Κομψό και sleek, σε πιο στρογγυλεμένη εκδοχή.

Ιδανικό για το καλοκαίρι μιας και δε χρειάζεται ιδιαίτερο styling. Τα beach waves και το ασύμμετρο καρέ είναι ένας συνδυασμός που δε χάνει ποτέ.

Ωστόσο το ασύμμετρο καρέ της Grece Ghanem δείχνει υπέροχο και στην αντίστροφη εκδοχή του. Δηλαδή πίσω είναι πιο μακρύ και κονταίνει σταδιακά προς το πρόσωπο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα