Μανικιούρ: Το αμφιλεγόμενο χρώμα στα νύχια που αν το δοκιμάσετε θα το λατρέψετε
Κίτρινο μανικιούρ
Credit: @themaniclub / Instagram

Και όμως, το κίτρινο μανικιούρ μπορεί να γίνει σούπερ σικ. Δε μας πιστεύετε; Δείτε τα παρακάτω που μπορεί να σας αλλάξουν γνώμη.

Συνήθως οι περισσότερες δεν το προτιμάμε. Ίσως γιατί θεωρούμε ότι είναι μία δύσκολη απόχρωση, ίσως γιατί δεν μας αρέσει. Παρόλα αυτά το κίτρινο βερνίκι αυτό το καλοκαίρι έχει την τιμητική του.  

Όχι μόνο το βλέπουμε σε μερικές από τις πιο αγαπημένες μας influencers στο Instagram, αλλά είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στα Google Trends. Επιπλέον, το “buttermilk yellow” θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες τάσεις χρώματος στη μόδα αυτή τη σεζόν λόγω της κομψότητας που αποπνέει. Έτσι δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι αυτή η απόχρωση θα εδραιωθεί και στον κόσμο της ομορφιάς.

Κίτρινο γαλλικό

Αυτό το γαλλικό μανικιούρ με πολύ λεπτές κίτρινες φλούο άκρες είναι μοντέρνο και χαρούμενο. Επιπλέον είναι ένας τέλειος τρόπος για να προσθέσετε διακριτικά χρώμα στα νύχια σας.

Κίτρινο της ώχρας

Άλλος ένας τρόπος για να δώσετε χρώμα στα νύχια σας, που ταυτόχρονα ταιριάζει με κάθε σύνολό σας. Εξαιρετική επιλογή και για τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Κίτρινο φλούο

Αγαπημένη επιλογή για εσάς που θέλετε να ξεχωρίζετε.

Butter yellow νύχια

Τα νύχια σε βουτυρένια απόχρωση είναι τεράστια τάση, όπως φυσικά και το γαλλικό μανικιούρ. 2 τάσεις σε 1.

Κίτρινο nail art

Αν και δεν είμαι fan του nail art, τα συγκεκριμένα σχέδια είναι ιδιαίτερα και παραπέμπουν στο καλοκαίρι.

Κίτρινο mix ‘n’ match

Πόσο χαριτωμένο είναι αυτό το μανικιούρ; Επιλέξτε αντίθετες αποχρώσεις του κίτρινου παστέλ, όπως το γαλάζιο ή το ροζ, για ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα