On our desk! Τι έφτασε σήμερα στο γραφείο της ομορφιάς;

Κάθε μέρα στο γραφείο της ομορφιάς εδώ στο InStyle πλημμυρίζει με νέα προϊόντα. Κάποια μπορούμε να σας τα δείχνουμε και κάποια άλλα έρχονται πολύ νωρίς για να τα αποκαλύψουμε. Σήμερα Δευτέρα ωστόσο έφτασαν κάποια που μας κατενθουσίασαν (το κάθε ένα για τους δικούς του λόγους) και μπορούμε να σας πούμε τα πάντα για αυτά. Δείτε τι έφτασε στο γραφείο μας σήμερα…

  1. Η κρέμα Hydreane Legere της La Roche-Posay
    Τη δοκιμάσαμε αμέσως γιατί υποφέρουμε από τον κλιματισμό που μας ξεραίνει την επιδερμίδα στο γραφείο. Η υφή της είναι δροσερή και βελούδινη και δεν άφησε ίχνος λιπαρότητας παρ’ όλο που τη βάλαμε πάνω από το αντηλιακό και το μεικάπ μας.
  2. Η κρέμα CC Kerastase Soleil
    Ναι, είναι μια κρέμα CC για τα μαλλιά. Τι κάνει; Προστατεύει, επανορθώνει και χαρίζει λάμψη στα μαλλιά που ταλαιπωρούνται το καλοκαίρι στον ήλιο. Βάλαμε ελάχιστη ποσότητα στα δικά μας μαλλιά γιατί… δεν είμαστε στη θάλασσα και έχουμε να πούμε πως μυρίζει α-πί-θα-να.
  3. Η μάσκα Pore Refining Solutions Charcoal Mask της Clinique
    Περιέχει πούδρα άνθρακα η οποία κάνει μαγικά για τις λιπαρές επιδερμίδες. Χαρίζει ματ αποτέλεσμα, απορροφά την περίσσεια λιπαρότητα και το κυριότερο: κάνε τους πόρους λιγότερο εμφανείς. Δεν τη δοκιμάσαμε στο γραφείο για ευνόητους λόγους αλλά είμαστε σίγουρες πως θα κάνει θαύματα.
  4. Το αφρόλουτρο Prodigieux Huile De Douche της Nuxe
    Θυμάστε που σας είχαμε πει για το λάδι που έγινε άρωμα και πάθαμε ντελίριο; Αυτό το άρωμα κυκλοφορεί και σε αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με λάδια και ιριδίζοντα στοιχεία. Απλά πεθαίνουμε για τη μυρωδιά του!
  5. Το συλλεκτικό μπουκάλι αντηλιακού Ambre Sοlaire της Garnier
    Δυστυχώς αυτή η συσκευασία δεν διατίθεται στα καταστήματα καθώς είναι ένα συλλεκτικό, επετειακό μπουκάλι για τον εορτασμό των 80 χρόνων του Ambre Solaire της Garnier. Περιέχει όμως το γνωστό, ευωδιαστό λάδι και μας έβαλε σε mood διακοπών κι ας είναι ακόμα Δευτέρα! Χρόνια Πολλά Ambre Solaire!

Δείτε ακόμα:

8 φιλιά από τις πασαρέλες aka τα χρώματα που θα βάψετε τα χείλη σας το καλοκαίρι

Stop the press! Αυτό είναι το νέο trend στο μανικιούρ

Τα beauty μαθήματα που πήρα από τη μαμά μου

Αυτή είναι η τέλεια τεχνική ξυρίσματος για μεταξένια πόδια

Beauty μαθηματικά: 1 + 1 = 1 καλύτερο

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα