Stop the press! Αυτό είναι το νέο trend στο μανικιούρ

Μέχρι σήμερα, χάρη στην Lana Del Rey, τη Rihanna και άλλες celebrities η τάση στα νύχια ήταν… επικίνδυνη για να το πούμε κομψά. Έπρεπε να είναι πολύ μακριά και μυτερά αφήνοντάς μας στο beauty department να αναρωτιόμαστε πως δεν αυτοτραυματίζονται οι γυναίκες και πως κάνουν απλές δουλειές όπως π.χ το πλύσιμο των πιάτων. Γιατί ok, η Rihanna δεν πλένει πιάτα. Οι υπόλοιπες;

Ευτυχώς, μια νέα μέρα –και τάση- ξημέρωσε για την ομoρφιά και αυτά τα νύχια είναι πλέον παρελθόν. Φέτος στις πασαρέλες είδαμε άπειρα natural looks στο μακιγιάζ (άβαφα μάτια, πρόσωπα και χείλη) και το trend επεκτάθηκε και στο μανικιούρ. Καλωσορίστε τα squoval νύχια.

gucci_bss15_150

Squoval θα πει square + oval δηλαδή τετράγωνα + οβάλ. Είναι η νέα τάση που θέλει τα νύχια κοντά και τετράγωνα με στρογγυλεμένες άκρες δηλαδή φυσικά! Ομοίως, αυτή η νέα τάση θέλει τα νύχια σε παλ, nude και ήπιους τόνους και εδώ στο beauty department του InStyle.gr έχουμε γιορτή! Πιάστε λοιπόν τις λίμες και τους νυχοκόπτες, βάλτε βαθιά μέσα στο νεσεσέρ τα φανταχτερά χρώματα και υποδεχτείτε το καλοκαίρι με τα πιο κομψά, chic και αριστοκρατικά νύχια ever!

Δείτε ακόμα:

Τα beauty μαθήματα που πήρα από τη μαμά μου

Αυτή είναι η τέλεια τεχνική ξυρίσματος για μεταξένια πόδια

Beauty μαθηματικά: 1 + 1 = 1 καλύτερο

Δείτε το πιο συγκινητικό video αφιερωμένο… στις μαμάδες μας!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα