8 φιλιά από τις πασαρέλες aka τα χρώματα που θα βάψετε τα χείλη σας το καλοκαίρι

Οι τάσεις φέτος προστάζουν το φυσικό look στα νύχια (σας τα ‘παμε το μεσημέρι) αλλά και στο υπόλοιπο πρόσωπο. Όλα ωραία και τέλεια όμως όσο ο καιρός ζεσταίνει, τόσο ανεβαίνει η διάθεσή μας και όσο ανεβαίνει η διάθεσή μας, τόσο περισσότερο χρώμα θέλουμε. Ευτυχώς οι πασαρέλες μας χάρισαν την τέλεια έμπνευση για χρώμα στα χείλη και πάει κάπως έτσι…

Altuzarra
Η πρόταση για φέτος το καλοκαίρι είναι ένα κοριτσίστικό ροζ που ταιριάζει ιδιαίτερα στις ξανθές αλλά και στις μελαχρινές με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Δείτε μερικά τέλεια ροζ κραγιόν εδώ.

berardi

Antonio Berardi
Πορτοκαλί! Το πιο fun χρώμα για τα χείλη αποδεδειγμένα και το χρώμα που ταιριάζει τέλεια με την μαυρισμένη επιδερμίδα. Δείτε μερικά τέλεια εδώ.

burberry

Burberry
Κόκκινο της ντομάτας. Είναι διασκεδαστικό, ζουμερό και η τέλεια εναλλακτική για κόκκινο στα χείλη αν έχετε βαρεθεί τις κλασικές φθινοπωρινές αποχρώσεις.

gabbana

Dolce & Gabbana
Η πιο σκούρα και sexy πρόταση ήρθε από το αγαπημένο μας δίδυμο και απέδειξε πως το μπορντό είναι τέλειο και για τους ζεστούς μήνες.

herrera

Carolina Herrera
Καθαρό κόκκινο. Κλασικό, τέλειο, κολακευτικό και ιδανικό για κάθε περίσταση από το πρωί στο γραφείο ως το βράδυ στο μπαρ. Δείτε εδώ μερικά τέλεια κόκκινα κραγιόν.

mouret

Roland Mouret
Το τέλειο καλοκαιρινό φούξια αλλά λίγο… χαλασμένο. Ταμπονάρετε με τα δάχτυλά σας το χρώμα αντί να το περάσετε απευθείας στα χείλη και δείτε εδώ μερικές τέλειες αποχρώσεις.

Δείτε ακόμα:

Τα beauty μαθήματα που πήρα από τη μαμά μου

Αυτή είναι η τέλεια τεχνική ξυρίσματος για μεταξένια πόδια

Beauty μαθηματικά: 1 + 1 = 1 καλύτερο

Δείτε το πιο συγκινητικό video αφιερωμένο… στις μαμάδες μας!

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα