Νέα limited edition συλλογή από τη MAC, σε συνεργασία με τη Lorde

 

Ποιος το περίμενε ότι η νεαρή goth τραγουδίστρια που έκανε μόδα τα μελανιασμένα δάχτυλα θα λάνσαρε τόσο γρήγορα την προσωπική της συλλογή καλλυντικών και μάλιστα σε συνεργασία με τη MAC;

Η 17χρονη star έχει δηλώσει κατά καιρούς πως: «Λάτρευα τα καλλυντικά της MACαπό τότε που ήμουν μικρή. Θυμάμαι ότι στα 14 μάζευα χρήματα για να αγοράσω το πρώτο μου κραγιόν (την απόχρωση Snob) και το χρησιμοποιούσαν και όλες μου οι φίλες. Η MAC έχει πολύ καθαρή αισθητική, που πάντα μου φαινόταν πολύ σχετική με τη μόδα. Επομένως είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη που τώρα συνεργάζομαι μαζί τους, αφού συνεχίζω να χρησιμοποιώ προϊόντα τους μέχρι και σήμερα, πρωί- βράδυ. Ελπίζω να κάνετε κι εσείς το ίδιο».

Παράλληλα, ο Senior Artist της MAC δήλωσε: «Από όταν τη συναντήσαμε στη Νέα Ζηλανδία το 2013, η συνεργασία μαζί της είναι υπέροχη. Εκείνη κι εγώ είχαμε πολλές ωραίες στιγμές μαζί, είτε σε γυρίσματα που κάναμε στη Νέα Υόρκη, μέχρι τα Grammys και τα Brit Awards. Ένα ακόμα ωραίο πράγμα σχετικά με τη Lorde είναι ότι είναι ιδιαίτερα προσιτή και μπορεί να ταυτιστεί με τα παιδιά της ηλικίας της».

Η συλλογή πρόκειται να είναι limited edition και όπως αποκάλυψε η ίδια η Lorde μέσω Twitter, θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, στις 5 Ιουνίου.

Δείτε ακόμα: Αποκλειστικό: Ο Δημήτρης Σταματίου μας αναλύει το look της Νάντιας Μπουλέ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα