Grammy Awards 2014: Το goth μανικιούρ της Lorde

Μπορεί να είναι μόνο δεκαεπτά, αλλά η Νεοζηλανδή τραγουδίστρια Lorde κατάφερε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κατακτήσει τους πάντες με το super hit της «Royals». Aπόδειξη, τα δύο βραβεία Grammy που παρέλαβε χθες (Kαλύτερου ποπ τραγουδιού της χρονιάς και Kαλύτερης ποπ σόλο εμφάνισης).

Παρ’ όλα αυτά, τη μεγαλύτερη εντύπωση δεν προκάλεσε η -σχεδόν αναμενόμενη- βράβευσή της αλλά το εκκεντρικό nail art που εντοπίσαμε στα χέρια της κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στη σκηνή.

Η νεαρή star λοιπόν επέλεξε ένα αρκετά dark manicure, ενδίδοντας στην τεχνική του λεγόμενου dip-dye. Κοινώς, νύχια, ή μάλλον δάχτυλα, βουτηγμένα στο μελάνι. Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο, καθώς το συγκεκριμένο trend έχει κάνει την εμφάνισή του σε αρκετά catwalks κατά καιρούς, σίγουρα όμως δεν είναι κάτι που περιμένει κανείς να δει σε μια διοργάνωση όπως τα Grammy Awards, όπου συνήθως το ζητούμενο είναι κάτι πιο κομψό και καλαίσθητο.

Όπως και να χει, δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει αν τα νύχια της ανατρεπτικής ερμηνεύτριας μας αρέσουν ή όχι, να ξέρετε όμως ότι έχουν αποκτήσει μέχρι και το δικό τους account στο Twitter. Follow κανείς;

Διαβάστε ακόμα: 56α Grammy Awards: Το chic σινιόν της Katy Perry

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα