Αποκλειστικό: Ο Δημήτρης Σταματίου μας αναλύει το look της Νάντιας Μπουλέ

Από τις πιο elegant και αριστοκρατικές παρουσίες της showbiz, η Νάντια Μπουλέ δεν παύει ποτέ να μας εντυπωσιάζει με τις όμορφες εμφανίσεις της.

Όταν λοιπόν ξανθιά παρουσιάστρια και τραγουδίστρια εμφανίστηκε με αυτές τις milkmail braids (κοτσίδες στεφάνι) έπρεπε να μάθουμε τα πάντα… Επικοινωνήσαμε λοιπόν με τον συνεργάτη και πολύ καλό της φίλο, Δημήτρη Σταματίου και μάθαμε όλα τα βήματα για το πώς να δημιουργήσετε το εντυπωσιακό χτένισμα της Νάντιας καθώς και το γοητευτικό μακιγιάζ της:

«Πρόκειται για μια απλή διαδικασία η οποία όμως έχει ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε με χωρίστρα στο κέντρο και δημιουργήσαμε δύο πλεξίδες ψαροκόκαλο αριστερά και δεξιά, τις οποίες στη συνέχεια χαλάσαμε με τα δάχτυλα ώστε να μοιάζουν πιο φυσικές και ατημέλητες. Γενικότερα θέλαμε το look να μοιάζει λίγο εποχής αλλά παράλληλα να έχει και μια φρέσκια αύρα».

Όσο για το μακιγιάζ, ο μοναδικός Δημήτρης μας εξήγησε: «Στα μάτια χρησιμοποιήσαμε σκιές σε μπρονζέ τόνους με έντονο μαύρο μολύβι στο περίγραμμα. Δε θέλαμε ένα καθαρό αποτέλεσμα, αλλά κάτι πιο μουτζουρωμένο, επομένως εφαρμόσαμε το μολύβι με μικρές κουκκιδίτσες και στη συνέχεια σβήσαμε με ένα πινελάκι ώστε να έχουμε πιο «λερωμένο» και sexy εφέ. Παράλληλα βάλαμε μολύβι και στο εσωτερικό του ματιού για πιο υγρό βλέμμα. Στα χείλη χρησιμοποιήσαμε ένα μπεζ κραγιόν που περιείχε ροζ στοιχεία ενώ το lookολοκληρώθηκε με τερακότα και γυαλάδες στα ζυγωματικά για ένα λαμπερό φινίρισμα με καλοκαιρινή αίσθηση».

Εμείς θα θέλαμε να πούμε ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση της Νάντιας συγκαταλέγεται στις αγαπημένες μας.

Δείτε ακόμα:

Ο Σάκης Ρουβάς, πρωταγωνιστής ενός νέου τηλεοπτικού σποτ!

Η Νάντια Μπουλέ παρουσιάζει τα αγαπημένα της τραγούδια του κόσμου

Nάντια Μπουλέ: Τελευταία φορά που…

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα