Μάθετε τα πάντα για το sleek καρέ της Reese Witherspoon

Δύο εμφανίσεις της Reese Witherspoon με το νέο καρέ της χτένισμα ήταν αρκετές για να το λατρέψουμε και να θελήσουμε να το αποκτήσουμε ευθύς αμέσως. Τόσο στα Golden Globes 2014, όσο και στην παρουσίαση του βιβλίου της Drew Barrymore, Find It In Everything, η Reese έκλεψε την παράσταση λόγω του καλοχτενισμένου, sleek καρέ της. Και για καλή μας τύχη, ο προσωπικός της hairstylist, Cervando Maldonado, αποκάλυψε όλα τα μυστικά σχετικά το πώς μπορούμε να το αντιγράψουμε.

«Συνήθως οι γυναίκες πιστεύουν ότι ένα καρέ κούρεμα σαν της Reese απαιτεί απόλυτα ίσια μαλλιά, η αλήθεια όμως είναι ότι μπορεί να υποστηριχθεί από πολλά και διαφορετικά στυλ μαλλιών και προσώπων», λέει ο Maldonado, ο οποίος προτείνει στις γυναίκες με λεπτή τρίχα να επιλέξουν ένα ενιαίο μήκος για το καρέ τους, χρησιμοποιώντας την τεχνική του ξυραφιού στις άκρες για περισσότερη κίνηση.

«Όσο για τις κυρίες με πιο κυματιστά μαλλιά, προτείνει την τεχνική της αραίωσης, ώστενα μειωθεί ο πολύς όγκος και τα μαλλιά να δείχνουν πιο κοντά στο πρόσωπο». Εάν πάλι το πρόσωπό σας είναι οβάλ ή μακρόστενο, καλό θα είναι να επιλέξετε ένα μήκος το οποίο θα σταματά περίπου στο πηγούνι σας, ενώ όσες έχετε πιο στρογγυλό πρόσωπο καλύτερα να επιλέξετε λίγο πιο μακρύ κούρεμα. «Το ύψος κοντά στην αρχή του θώρακα είναι το ιδανικό», προτείνει ο Maldonado. «Για τη Reese, επέλεξα ένα πιο απότομο cut, με τις μπροστινές άκρες να είναι πιο κοντές από το πίσω μέρος των μαλλιών».

Όσο για το τέλειο sleek χτένισμά της; Αν θέλετε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα, ξεκινήστε εφαρμόζοντας ένα προϊόν για όγκο στις ρίζες και χωρίστε σε μεγάλες τούφες τις οποίες θα στεγνώσετε με μια στρογγυλή βούρτσα μεσαίου μεγέθους. Επιμείνετε στις άκρες, όπου μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια πρέσα ισιώματος, αφήνοντας όμως ανέπαφη την κορυφή ώστε να μη χαθεί ο όγκος. Η λακ φυσικά είναι απαραίτητη στο τελείωμα, για ένα σταθερό κράτημα που θα διαρκέσει ώρες. Καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμα: Το μακιγιάζ της Lupita Nyong’o στα SAG Awards

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα