Πριν και Μετά: Αυτές οι φωτό με hair extensions θα σας κάνουν να κλείσετε άμεσα ραντεβού στο κομμωτήριο
πριν και μετά: hair extensions makeovers
Credit: @hairbyester / Instagram

Κάνατε ένα κοντό και το μετανιώσατε; Θέλετε να μακρύνετε τα μαλλιά σας… χθες; Τότε τα hair extensions είναι η λύση.

Τα hair extensions όχι μόνο μπορούν να προσθέσουν όγκο και μήκος στα μαλλιά, αλλά να προσφέρουν μια εντελώς νέα εμφάνιση επιτρέποντάς σας να δοκιμάσετε άμεσα κάτι εντελώς διαφορετικό. Και βέβαια χάρη στη μεγάλη ποικιλία τους προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε στιλ. Υπάρχουν τρέσες με κλιπ, αυτοκόλλητες ταινίες και τούφες με κόλλα κερατίνης.

Αν λοιπόν σκέφτεστε τη λύση των hair extensions, σας έχουμε μερικά από τα καλύτερα makeovers.

Πριν και Μετά: Hair Extensions, τα καλύτερα makeovers

Τα hair extensions τύπου ‘K’ δίνουν το πιο φυσικό αποτέλεσμα, καθώς η τεχνική τα ενώνει με τούφες μαλλιών σε όλο το κεφάλι. Το ‘Κ’ αναφέρεται στην κόλλα κερατίνης που χρησιμοποιείται.

Θέλετε να κάνετε μια παύση από το θερμό styling το καλοκαίρι; Τα hair extensions ‘στρώνουν’ πολύ εύκολα χωρίς θερμότητα. Ιδίως αν επιλέξετε τρέσες από φυσική τρίχα.

Καμουφλάρετε τα αδύναμα, άτονα και εύθραυστα μαλλιά με ταινίες hair extensions που εφαρμόζουν τέλεια στο κεφάλι. Δείτε εδώ τη μεγάλη αλλαγή:

Αν και είναι κλιπ, προσφέρουν ένα απολύτως φυσικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά τους είναι ότι μπορείτε να τις βγάζετε κάθε μέρα και να τις ξαναβάζετε όποτε επιθυμείτε.

Να περάσεις από τα κοντά μαλλιά στα πολύ μακριά μέσα σε λίγες ώρες είναι εκπληκτικό. Και μην ξεχνάτε, ανάλογα με την ποιότητά τους, μπορείτε να τα βάψετε ώστε να ταιριάζουν με τη βάση σας. Εδώ σε ξανθιά εκδοχή.

Και εδώ στην καστανή / μαύρη εκδοχή.

Αν έχετε πολύ σγουρά μαλλιά και μετανιώσατε που τα κόψατε, γιατί αργούν να μακρύνουν, ιδού η λύση. Ωστόσο, για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα, επιλέξτε τρέσες με το ανάλογο σχήμα που έχει η φυσική σας μπούκλα.

Τι να λάβετε υπόψη σας

Το αν η εμπειρία σας με τα hair extensions θα είναι θετική ή όχι εξαρτάται από την ποιότητα αλλά και από τον κομμωτή. Καλό είναι να επιλέξετε έναν επαγγελματία που γνωρίζει τι κάνει. Μην διστάσετε να κλείσετε ένα ραντεβού για να σας εξηγήσει τη διαδικασία και να δείτε δείγματα της δουλειάς του. Τα καλά hair extensions μπορεί να κοστίζουν, γι’ αυτό θέλετε να είστε σίγουρες ότι τα χρήματά σας θα πιάσουν τόπο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα