Πέθανε η δημοσιογράφος Λίζα Μαρέλου
Λίζα Μαρέλου
Credit: esiea.gr

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Λίζα Γρηγοριάδου σε ηλικία 72 ετών. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της η ΕΣΗΕΑ.

“Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, 11 Μαΐου και κηδεύτηκε σήμερα η δημοσιογράφος Αγγελική (Λίζα) Γρηγοριάδου-Μαρέλου σε ηλικία 72 ετών.

Η Λίζα Μαρέλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952. Ήταν κόρη του διακεκριμένου δημοσιογράφου και ιστορικού Σόλωνα Γρηγοριάδη. Μεγαλώνοντας σε αυτό το οικογενειακό περιβάλλον και κάτω από την επιρροή του πατέρα της ακολούθησε τον δημοσιογραφικό κλάδο, αφού πρώτα σπούδασε Ψυχολογία. Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1978 στην εφημερίδα «Μακεδονία» ασχολούμενη με το ελεύθερο ρεπορτάζ. Εργάστηκε επίσης στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος», «Απογευματινή», «Έθνος», «Επικαιρότητα», «Αθλητική Ηχώ»τους ραδιοφωνικούς σταθμούς «Α-103» και «ANT1» καθώς και στην «ΕΤ3»”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ και προσθέτει:

“Η Λίζα Μαρέλου υπήρξε μία συνεπής, ευγενική και συνεργάσιμη δημοσιογράφος, την οποία διέκρινε το επαγγελματικό και συναδελφικό ήθος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρετά τη συνάδελφο και συλλυπείται τους οικείους, τους φίλους και ιδιαίτερα τον μονάκριβο γιο της Σόλωνα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα