Η Victoria Beckham μιλάει για το fashion documentary που ετοιμάζει

Ότι συγκινείται κάθε φορά που ανατρέχει στην πορεία του brand της, ομολόγησε σε συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες μέρες, η Victoria Beckham. Η πρώην ποπ σταρ και νυν πετυχημένη σχεδιάστρια, βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ της με τίτλο, Skype Collaboration Project, που σκοπό έχει να συστήσει στους θαυμαστές της τη διαδικασία που ακολουθεί κατά τη διάρκεια της δημιουργίας μιας καινούργιας συλλογής.

«Είμαι πάντα απασχολημένη με κάτι καινούργιο και πάντα επιδιώκω όλα να είναι καλύτερα από την προηγούμενη σεζόν. Είμαι πολύ φιλόδοξη και προσπαθώ να κινούμαι με γρήγορους ρυθμούς, οπότε το πραγματικά ενδιαφέρον σε σχέση με το Skype είναι ότι μου έδωσε την ευκαιρία να γυρίσω πίσω και να ξαναδώ την ιστορία μας. Επίσης θα είναι η πρώτη φορά που οι άνθρωποι θα δουν το brand μέσα από τα μάτια μου».

Η ίδια διατηρεί βιντεοσκοπημένο αρχείο από την πρώτη κιόλας μέρα που ξεκίνησε να δουλεύει την πρώτη της συλλογή, γεγονός που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο αποτέλεσμα. Και αν και ήταν πολύ εκείνοι που αμφισβήτησαν το ταλέντο της ως fashion designer, η Victoria Beckham απαντά πως: «Πίστευα στον δημιουργικό οραματισμό και έθετα πάντα υψηλούς στόχους. Δεν σταμάτησα ποτέ να ελπίζω. Μου αρέσει να κοιτάζω τη γενική εικόνα και να ξεκινάω κάτι αμέσως μόλις το σκεφτώ. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να σκεφτώ ότι μπορεί να αποτύχω».

Όσο για σας που ανυπομονείτε ήδη, σας ενημερώνουμε ότι το Skype Collaboration Project, θα προβληθεί στα μέσα Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης – Lottie Moss: H αδερφή της Kate Moss απαντάει σε 6 προσωπικές ερωτήσεις