Μας ρωτήσατε: Έχω φθείρει τα μαλλιά μου με το styling πολύ, πως μπορώ να τα επαναφέρω;

Η πρώτη αντίδρασή μας ήταν «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ STYLING» όμως σκεπτόμενες τους εαυτούς μας (η beauty editor μας είναι μανιακή με το σεσουάρ) καταλάβαμε πως αυτό δεν αρκεί. Όχι μόνο για εσάς αλλά για καμία μας. Κακά τα ψέματα, τώρα το χειμώνα, με τη βροχή και την υγρασία, το να αποφύγουμε το ίσιωμα για παράδειγμα, είναι σχεδόν ανέφικτο αν δεν θέλουμε να κυκλοφορούμε στους δρόμους σαν να παλέψαμε μόλις με ένα πεινασμένο πούμα.

Μια λύση λοιπόν είναι οι αλογοουρές και τα up do (πάρτε ιδέες εδώ και εδώ) όμως η ζωή δεν περνά, ή μάλλον ο χειμώνας δεν περνά με τα μαλλιά μονίμως πιασμένα. Εκτός κι αν είστε η Mira Sorvino aka Romy White στο «Romy and Michelle’s Highschool Reunion».

romy and michelle ponytail

Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν; Σύμφωνα με τον μοναδικό, ανεπανάληπτο Νικόλα Βιλλιώτη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θερμότητα του styling προς όφελός σας «Η θερμότητα λειτουργεί με δύο τρόπους. Με καλό τρόπο όταν τη χρησιμοποιούμε για να ενισχύσουμε τη δράση των προϊόντων περιποίησης και με κακό τρόπο όταν τη χρησιμοποιούμε για να φορμάρουμε τα μαλλιά. Αυτό σημαίνει πως με το συνεχές ίσιωμα καταστρέφεται η τρίχα όχι όμως αν χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν προστασίας από τη θερμότητα όπως το Fructis Miraculous Brushing Oil της Garnier 8,99€. Η φόρμουλά του προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα και παράλληλα την εκμεταλλεύεται για να παρέχει βαθιά θρέψη στα μαλλιά και συνεπώς επανορθώνει μέρος της φθοράς».

prostasia kata to isioma nikollas villiotis apanta stis erotiseis sas

Τι καταλαβαίνουμε λοιπόν; Πως το styling μπορεί να κάνει καλό στα μαλλιά μας αν χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα. Μια ακόμα συμβουλή του Νικόλα είναι τα συχνά κουρέματα. Πριν βάλετε τις φωνές ακούστε μας, αυτό που εννοεί ο Νικόλας είναι το συχνό ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ των μαλλιών από τις νεκρές άκρες. Αυτές είναι που φριζάρουν και επιβαρύνουν την εμφάνιση των μαλλιών σας.

miraculous oil nikolas villiotis

Αυτό που προτείνουμε εμείς είναι να ξεκινάτε την εβδομάδα με ένα ωραίο ίσιωμα. Αν κρατάει 2 μέρες έχει καλώς, αν όχι πιάστε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά τη δεύτερη μέρα και την Τρίτη μην ισιώσετε αλλά φτιάξτε ένα όμορφο up do. Κάνοντας styling (με προϊόντα προστασίας) εναλλάξ και κουρεύοντας συχνά τα μαλλιά σας θα δείτε διαφορά, trust us! Και για καλό και για κακό, δείτε εδώ μερικά τέλεια προϊόντα ενάντια στο φριζάρισμα just in case, για τις ημέρες που κάνετε αποχή από το σεσουάρ.

Δείτε ακόμα:

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα