It’s the humidity! Καταπολεμήστε το φριζάρισμα όλο το καλοκαίρι

Όταν ακούμε υγρασία η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό είναι εκείνη της Monica από τα Φιλαράκια στο επικό επεισόδιο με το ταξίδι στα Barbados όπου τα μαλλιά της είχαν φριζάρει σε ανεξέλεγκτο σημείο εξαιτίας της υγρασίας…

Επίσης, όποτε έχει υγρασία μεταμορφωνόμαστε και εμείς σε -πιο αφράτες- ξανθές Monica αφού τα μαλλιά μας γίνονται διπλάσια σε μέγεθος, ανακατεύονται, σγουραίνουν και μοιάζουν σαν να παλέψαμε με 4 γάτες και να χάσαμε.

frizarisma lisi

Στα νησιά κυρίως, όπου η υγρασία βασιλεύει, η πρώτη λύση για τη βραδινή έξοδο θα μπορούσε να είναι να βάλουμε μια μαξιλαροθήκη από τα ενοικιαζόμενα στο κεφάλι, η Monica το είχε σκεφτεί και προτείνει. Έχουμε όμως μια κάποια κλειστοφοβία και κρίμα είναι. Η δεύτερη λύση θα ήταν και πάλι αυτή της Monica με τα κοτσιδάκια αλα Bo Derek όμως η δική μας κατάληξη θα ήταν χειρότερη από το να τα μπλέξουμε στην κουρτίνα του frizarisma lisi kotsidakiaμπάνιου. Τι κάνουμε λοιπόν; Επιστρατεύουμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, λάδια, κρέμες και ορούς ενάντια στο φριζάρισμα και πέφτουμε με τα μούτρα στη μάχη ενάντια στην υγρασία. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, αυτό το καλοκαίρι θα νικήσουμε και θα βγούμε στους δρόμους με μαλλιά πιο λεία και από τη θάλασσα με άπνοια.

Ή τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε…

Οι κρέμες

  • Κρέμα για μαλλιά με μπούκλες, Curl Defining Cream, Moroccanoil (σε επιλεγμένα κομμωτήρια). Δίνει τέλειο σχήμα στις μπούκλες ΑΛΛΑ εξαφανίζει και το φριζάρισμα είτε έχετε σγουρά, σπαστά ή ίσια μαλλιά.
  • Κρέμα λείανσης, Classic Smoothing Lotion, Toni&Guy. Λειαίνει τα μαλλιά για τέλειο ίσιωμα ΑΛΛΑ βάζει τέλος στο φριζάρισμα ακόμα κι αν δεν κάνετε κανένα styling. Φορέστε τη και αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν. Δεν θα φριζάρουν.
  • Κρέμα κατά του φριζαρίσματος 24 ώρες, Pantene Pro-V. Είναι ιδανικό για χοντρή τρία αλλά αν το χρησιμοποιήσετε με σύνεση κάνει θαύματα και για τα λεπτά μαλλιά. Απλά περάστε ελάχιστη (ε-λά-χι-στη) ποσότητα μόνο στις άκρες.

anti frizz kremes

Τα λάδια

  • Λάδι περιποίησης, Fructis Miraculous Oil, Garnier. Ανάμεσα στις θαυματουργές του ιδιότητες είναι και αυτή της επίθεσης στο φριζάρισμα. Λίγες σταγόνες σε βρεγμένα μαλλιά κάνουν πραγματικά miracles.
  • Λάδι περιποίησης, Gliss Hair Repair 6 Miracles Oil Essence, Schwarzkopf. Περιέχει 6 έλαια που αναλαμβάνουν να επιτεθούν σε όλα τα δεινά των μαλλιών μας συμπεριλαμβανομένου και του φριζαρίσματος.
  • Λάδι περιποίησης, Ξηρό Λάδι με Βιταμίνη Ε, Pantene Pro-V. Είναι ξηρό, δεν βαραίνει τα μαλλιά, τα θρέφει, τους χαρίζει λάμψη και βάζει τέλος στο φριζάρισμα. Α και μυρίζει υπέροχα.

anti frizz ladia

Οι οροί

  • Ορός, Advance Techniques Lotus Shield Anti Frizz Serum, Avon. Περιέχει όλα εκείνα τα συστατικά που θωρακίζουν την τρίχα και αποτρέπουν το φριζάρισμα ακόμα και στα Barbados.
  • Ορός, Bb Defrizz, Bumble & Bumble (Sephora.gr). Εκτός του ότι λέει bye-bye στο φριζάρισμα, κάνει τα μαλλιά super λαμπερά.
  • Ορός, Elvive Smooth Intense Anti-Frizz Serum, L’ Oreal. Δρα εντατικά ενάντια στο φριζάρισμα ακόμα και αφού στεγνώσετε τα μαλλιά σας, ακόμα και στη μέση του Pool party.

anti frizz serum

Δείτε ακόμα:
Αντίο φριζάρισμα σε 5 βήματα
Ο απόλυτος οδηγός ενάντια στο φριζάρισμα
Avocado + Ελαιόλαδο + Αυγό = Αντίο φριζαρισμένα μαλλιά
Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα