Μαρία Κωνσταντάκη-Δημήτρης Μηλιόγλου: Αυτή την εκπομπή θα ακούμε κάθε πρωί στο ραδιόφωνο

Η φωνή της ίσως είναι το ίδιο χαρακτηριστική με το πρόσωπό της. Γι αυτό έχει πιστούς fans όχι μόνο από την τηλεόραση αλλά και από το ραδιόφωνο. Κάπου ανάμεσα στο θεατρικό έργο Είμαι η Φιλουμένα σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και στο σίριαλ Μάνα εξ Ουρανού στο Mega Channel -δίπλα στη Μαρία Σολωμού- η απολαυστική ηθοποιός βρίσκει χρόνο και για μία ραδιοφωνική εκπομπή στο Hit 88,9 μαζί με την Δημήτρη Μηλιόγλου . Εμείς τη ρωτήσαμε όλα όσα θέλαμε να μάθουμε για το καινούργιο της εγχείρημα αλλά και για την ίδια.

 Τι διαφορετικό θα έχει η καινούργια σας εκπομπή στο ραδιόφωνο;

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα φέρει κάποια καινοτομία στα ραδιοφωνικά ερτζιανά. Δεν θα έχει τίποτα διαφορετικό από αυτές που έχουν υπάρξει στην ιστορία του ραδιοφώνου. Αυτό που θα προσπαθήσουμε, που μπορεί να ακούγεται πολύ απλό αλλά είναι απλά δύσκολο,  είναι απλά να είναι δύο άνθρωποι, που να περνάνε καλά και αντιμετωπίζουν την καθημερινότητα με χιούμορ, και αυτό το κοινωνούν και στους ακροατές. Αυτό είναι πολύ δύσκολο και πιστεύω ότι όσα ραδιοφωνικά ντουέτα ή τρίδυμα είναι επιτυχημένα στηρίζονται ακριβώς σ αυτό. Το θετικό με τον Δημήτρη είναι ότι γνωριζόμαστε περίπου 10 χρόνια , κάνουμε παρέα οπότε είμαστε λιγάκι συντονισμένοι, έχουμε το ίδιο χιούμορ, κοινή αισθητική, κάτι που είναι πολύ βασικό όταν δύο άνθρωποι έχουν κοινό σκοπό. Ξεκινάμε τη Δευτέρα, 20 Απριλίου.

Τι θεματολογία θα έχει;

Η θεματολογία είναι «αυτό που συμβαίνει τώρα». Αυτός που  οδηγεί ή αυτός που είναι ήδη στη δουλειά του ή και ο ακροατής από το σπίτι του ενδιαφέρεται να ακούσει αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην πόλη μας. Αυτό μπορεί να αφορά είτε στον καιρό και στην κίνηση στον δρόμο ή κάποια είδηση που την προηγούμενη ημέρα έχει γίνει talk of the town, έχει γίνει viral. Όλα αυτά με «νότες» λίγο πιο περίεργες και λίγο πιο ψαγμένες και πάντα με χιούμορ.

Maria Konstantaki, teuxos 18, instyle, lila top

Τι θυμάσαι πιο έντονα από την πορεία σου στο ραδιόφωνο;

Δύο είναι τα περιστατικά που θυμάμαι από την ραδιοφωνική μου πορεία μέχρι στιγμής, και τα δύο με τη Νάντια Μπουλέ στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή που κάναμε. Θυμάμαι που κάτι είχε χαλάσει στον αέρα και δεν μπορούσε να παίξει η μουσική οπότε μιλάγαμε ακατάπαυστα με τη Νάντια και λέγαμε ότι να ‘ναι, (μόνο τι εσώρουχα τι φορούσαμε δεν είχαμε πει) γιατί πολύ απλά έπρεπε να καλύψουμε ραδιοφωνικό χρόνο, και δεν ήμασταν έτοιμες για κάτι τέτοιο.

Και το δεύτερο είναι που είχε αργήσει ένας ηχολήπτης να έρθει γιατί είχε πάθει λάστιχο, και έπρεπε «να κάνουμε εμείς κονσόλ»α, που ήταν ένα καινούργιο όμως πρόγραμμα που δεν το ξέραμε και γινόταν κόλαση. Ήμουν εγώ στο τηλέφωνο με τον ηχολήπτη, ρυθμίζαμε τον ήχο, όποιος άκουγε εκπομπή εκείνη την ημέρα πρέπει να αναρωτιόταν τι κάναμε. Ήμασταν κάθιδρες στο τέλος και οι δύο.

Maria Konstantaki, teuxos 18, instyle, leuko wrap dress, zoni, zaxari kapa

Ποιο τραγούδι θα ήσουν ευτυχισμένη αν δεν ξαναάκουγες στο ραδιόφωνο;

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι all time classic που δεν μου αρέσει, απλώς όταν μια περίοδο παίζεται πάρα πολύ συχνά ένα τραγούδι αρχίζω να το σιχαίνομαι. Και το καταλαβαίνω ότι το σιχαίνομαι γιατί αρχίζω να το βλέπω και στον ύπνο μου. Δηλαδή το βράδυ που κοιμάμαι ακούω το συγκεκριμένο τραγούδι στ’ αυτιά μου. Και λέω φτάνει δεν θέλω να το ξανακούσω άλλο γιατί ξυπνάω κουρασμένη από τη μουσική.

Ποιο είδος μουσικής και ποιο ντύσιμο θα ήταν απαγορευτικό για να γίνει κάποιος σύντροφός σου;

Είναι μια δεκαετία που στιλιστικά τη σιχαίνομαι και μουσικά τη λατρεύω. Αν ο σύντροφός μου ντυνόταν στο στιλ της δεκαετίας του 80 δεν θα ήταν απλά σύντροφός μου ενώ αν άκουγε μουσική από τη δεκαετία του 80 θα τον αγαπούσα τρελά. Καταλαβαίνεις…παράνοια.

Maria Konstantaki, teuxos 18, instyle, mavro forema, thigh high skisimo, snakeskin mules

Τι φοράς το πρωί στην εκπομπή;

Επειδή τις περισσότερες φορές είμαι από το πρωί στον δρόμο μέχρι αργά, συνήθως ντύνομαι το ίδιο. Ένα πράγμα, ένα look, ένα outfit. Δηλαδή κάτι που να ταιριάζει και για πολύ πρωί και για πολύ βράδυ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν κινούμαι το πρωί με το μηχανάκι κινούμαι λίγο πιο βαριά γιατί όπως και να το κάνεις 7 η ώρα το πρωί έχει άλλη θερμοκρασία από 7 το απόγευμα.

Τι outfit πιστεύεις θα ταίριαζε με τη φωνή σου; 

Δεν έχω ιδέα τι outfit θα ταίριαζε με τη φωνή μου. Αυτό που θυμάμαι έντονα από την εποχή που έκανα τηλεόραση και παράλληλα ραδιόφωνο και ο κόσμος δεν είχε συνδυάσει ακόμα τη φωνή μου με τα πρόσωπο, τότε που άρχισαν να με ψιλοαναγνωρίζουν, μου έλεγαν: «Πω πω σε περιμέναμε αλλιώς». Δεν ρώτησα όμως πώς και τι γιατί φαντάστηκα ότι θα με στεναχωρούσε η απάντηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις όσα λιγότερα ξέρεις τόσο καλύτερα είναι.

Τις φωτογραφίες σου από ποια δεκαετία θα έκαιγες;

Θα ήθελα να κάψω όλες τις φωτογραφίες μου από 12 χρονών μέχρι 25. Να καούν όλα. Από εκεί και πέρα τα πράγματα έστρωσαν. Έγιναν λίγο καλύτερα.

Ποιο είναι το beauty προϊόν που δεν αποχωρίζεσαι;

Αυτό που δεν φεύγει ποτέ από το νεσεσέρ μου είναι το Liposan μου και το lip gloss μου.

Φωτογραφίες για το τεύχος Απριλίου του InStyle : Βαγγέλης Κύρης

Δείτε ακόμα:  

Δυσάρεστα νέα για την σύζυγο του Tom Hanks, Rita Wilson

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα