Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκαλύπτει: «Συνταξίδεψα με τον Γιώργο Λιάγκα» 

Διαβάσαμε στο Peoplegreece όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για τη συνάντησή της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής στον Alpha πως τη Μεγάλη Τετάρτη συνταξίδεψε στο Ντουμπάι με τον Γιώργο Λιάγκα. Η ίδια όμως τόνισε πως δεν μίλησαν, γιατί ο παρουσιαστής «απέφυγε να την χαιρετήσει».

Να σας θυμίσουμε πως η παρουσιάστρια  έχει κάνει αγωγή στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσας Σταμάτη. Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει για το θέμα αυτό στο Mega με Μία:  «Έκανα αγωγή μετά από τρία χρόνια. Γι’ αυτά που έχουν ειπωθεί όλα αυτά τα χρόνια Όταν υπάρχει μια οικογένεια από πίσω και αγαπημένα πρόσωπα και θίγεται η υπόληψη σου κάτι πρέπει να κάνεις. Και ειδικά όταν υπάρχει μια ανήλικη αδερφή που πηγαίνει στο σχολείο κι ακούει διάφορα. Η οικογένειά μου με ώθησε. Είχε φτάσει σε ένα σημείο που δε μπορούσε άλλο. Δεν με νοιάζει αν με πουν κακή παρουσιάστρια, άσχημη, κακοντυμένη. Εφόσον έχω επιλέξει μια δουλειά και είμαι έτοιμη και ανεκτική για κριτική πάνω σε αυτήν όχι για τη ζωή μου. Αυτά που έχουν πει ότι είμαι ένα κοριτσάκι που… Με ενόχλησε πολύ. Δεν πληρώνομαι από κάποιον για υπηρεσίες, αλλά για τη δουλειά μου».

Σήμερα λοιπόν η ίδια δήλωσε: «Σας έχω είδηση βόμβα. Με ποιον συνταξίδεψα; Θα σας τρελάνω. Με τον Γιώργο Λιάγκα», ενώ αμέσως μετά ο Παύλος Σταματόπουλος της είπε: «Μα καλά, ο Γιώργος Λιάγκας δεν πήγε στις Σέρρες;».

Τότε εκείνη πρόσθεσε: «Τη Μεγάλη Τετάρτη, πάντως, που εγώ ταξίδευα, ταξίδευε μαζί και τον είδα και στον ιμάντα, στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Και δεν θα τον πετύχαινα, αλλά πήγα στην τουαλέτα και μπερδεύτηκα, δεν πήγα στην δεξιά, πήγα στην αριστερή και ήταν από την άλλη πλευρά και περίμενε βαλίτσες. Και λέω “έλα Χριστέ και Παναγία”. Δεν μιλήσαμε, όχι. Απέφυγε λίγο να με χαιρετήσει, οπότε λέω κι εγώ άσε μπορεί να έχει έρθει κρυφά».

Διαβάστε ακόμα:

Αννίτα Πάνια-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μια νέα φιλία γεννιέται στην ελληνική showbiz

Tv μάχη: Αγωγή Σπυροπούλου κατά Λιάγκα και Σταμάτη ύψους 520.000 ευρώ-Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα

Παρουσιαστές και ηθοποιοί του Alpha στηρίζουν τον αγώνα κατά της παιδικής βίας με τον δικό τους τρόπο