Δυσάρεστα νέα για την σύζυγο του Tom Hanks, Rita Wilson

Δυσάρεστα, αλλά ευτυχώς περαστικά νέα για τον Tom Hanks και πιο συγκεκριμένα για την σύζυγό του, Rita Wilson. Η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός ενημέρωσε όλον τον κόσμο για μία πολύ δύσκολη και προσωπική της περιπέτεια. Πιο συγκεκριμένα, η 58χρονη ηθοποιός πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή και επανορθωτική χειρουργική.

rita wilson

Σε μια αποκλειστική δήλωσή της στο αμερικανικό περιοδικό People, η ηθοποιός αποκάλυψε πως νιώθει «ευλογημένη» που έχει την απόλυτη υποστήριξη του συζύγου της, Tom Hanks, των φίλων της, της οικογένειάς της, ενώ ευχαριστεί και τους γιατρούς της που της έσωσαν τη ζωή.

«Πήρα άδεια από τα γυρίσματα της ταινίας «Fish in the Dark» λόγω προβλημάτων υγείας. Την περασμένη εβδομάδα, έχοντας τον άντρα μου στο πλευρό μου, και με την αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειας και των φίλων, υποβλήθηκα σε διπλή μαστεκτομή και επανορθωτική χειρουργική μετά τη διάγνωση λοβιακού καρκινώματος στους μαστούς. Αναρρώνω και το σημαντικότερο είναι πως θα γίνει πλήρης αποκατάσταση. Ο λόγος; Διότι το κατάλαβα νωρίς, είχα εξαιρετικούς γιατρούς και επειδή πήρα μια δεύτερη γνώμη», είπε χαρακτηριστικά η θαρραλέα Rita και πρόσθεσε, «Ελπίζω ότι αυτό θα ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες να πάρουν μια δεύτερη γνώμη και να εμπιστευτούν το ένστικτό τους, αν νιώσουν ότι κάτι δεν πάει καλά».

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News 14/04: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα