It’s in the bag! Κρυφή ματιά στην τσάντα της Μίνας Μπιράκου, Brand Manager του InStyle

Το effortless chic look της Μίνας Μπιράκου μοιάζει low maintenance αλλά δεν είναι. Αν υπάρχει ένα ακόμη πραγματικό beauty junkie στο γραφείο του InStyle αυτό είναι η Μίνα.

 

Κάπου ανάμεσα στο κλείσιμο του τεύχους, στα γυρίσματα για το Joy και στις υποχρεώσεις της βρήκε λίγο χρόνο για να μας δείξει ποια πράγματα δεν αποχωρίζεται ποτέ και πρέπει να πούμε πως περιμέναμε να είναι πολλά περισσότερα … «Μάλλον πρέπει να δεις τι υπάρχει στο σπίτι» μας απάντησε όταν είδε πως κοιτούσαμε με ύφος απορίας…

1

Η Μίνα φυσικά δεν πάει πουθενά χωρίς το signature άρωμά της, το Beach της Bobbi Brown αλλά μας εξομολογήθηκε πως έχει αρχίσει να αλλάζει το γούστο της στα αρώματα, «Έχω πάθει μια εμμονή με το σύκο» μας είπε χαρακτηριστικά. Τα κραγιόν φυσικά δεν λείπουν από την τσάντα της αφού μια ιδέα κόκκινου είναι ό, τι πρέπει για after work drinks (πολύ πιθανόν να την πετύχετε στο κέντρο) και έχει πάντα μωρομάντηλα μαζί της, «Κάνουν τα πάντα. Είναι ό, τι πιο χρήσιμο». Η μανία της με τα lip balm είναι παροιμιώδης και ήταν αναμενόμενο να έχει το πιο luxurious lip balm της αγοράς πάντα στην τσάντα της ενώ δεν αποχωρίζεται ούτε τα προϊοντα για τα σπυράκια: «Για παν ενδεχόμενο, μπορεί και να μην το χρησιμοποιήσω ποτέ αλλά το έχω μαζί μου». Ανάμεσα στο moleskine της, τα κλειδιά, το πορτοφόλι και το κινητό της βρίσκεται πάντα ένα οδοντικό νήμα και φυσικά μια κρέμα χεριών.

Δείτε ακόμα:

It’s in the bag! Κρυφοκοιτάξαμε μέσα στην τσάντα της Ελένης Πέτα

It’s in the bag! Ρίξαμε μια ματιά στην τσάντα της Έλενας Ασημακοπούλου

Στην τσάντα της: Η Μυρτώ Κάζη, παρουσιάστρια του MTV, μας δείχνει τι την διατηρεί όμορφη κάθε μέρα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα