Incense & Cedrat Cologne Intense: Το νέο, σπάνιο άρωμα από τη Jo Malone

Το Incense & Cedrat είναι το νέο μέλος της συλλογής Cologne Intense, μια συλλογής που χαρακτηρίζεται από τα πλούσια και σπάνια υλικά της . Το άρωμα δημιουργήθηκε από την Master Perfumer, Marie Salamagne, χρησιμοποιώντας το άρωμα από το λιβάνι του Ομάν, το πιο πολύτιμο σε όλο τον κόσμο. Παράγεται για πάνω από έξι χιλιάδες χρόνια, και συλλέγεται από το ιερό δέντρο Boswellia, το οποίο βρίσκεται σε μια λωρίδα γης μεταξύ του ωκεανού και της ερήμου Dhofar. Η συγκομιδή έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Δύο φορές το χρόνο το δέντρο κόβεται ώστε οι ρητινώδεις χυμοί του να βγουν προς τα έξω, να ξεραθούν και να κρυσταλλώσουν. Στα σύγχρονα χρόνια, το Boswellia sacra απειλείται όλο και πιο συχνά. Έτσι για πρώτη φορά στην αρωματοποιία, χρησιμοποιήσαμε την τεχνολογία NaturePrint ώστε να αναδημιουργήσουμε το άρωμα από το λιβάνι του Ομάν.

 

NaturePrint
Η πρωτοποριακή χρήση της τεχνολογίας NaturePrint μας έδωσε τη δυνατότητα να συλλάβουμε το άρωμα του λιβανιού του Ομάν, χωρίς να βλάψουμε το Boswellia sacra ή το περιβάλλον του. Τα ρητινώδη δάκρυα από το λιβάνι συλλέγονται και μεταφέρονται στον οίκο της αρωματοποιίας ώστε να δημιουργηθούν εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια. Αυτά αναλύονται στο εργαστήριο ώστε να αναδημιουργηθεί το άρωμα χρησιμοποιώντας τα φυσικά συστατικά, απευθείας από τον Master Perfumer.

 

jo malone incense cedrat NaturePrint™

Η μοναδική του σύνθεση
Η χαρακτηριστική ζεστασιά του λιβανιού είναι εμπλουτισμένη με τρεις στρώσεις ρητινών. Κάθε μια εντείνει το χαρακτήρα της καρδιάς του λιβανιού. Νότες από λεμόνι και πιπέρι αναδεικνύουν μια έντονη φρεσκάδα καθώς ανοίγει το άρωμα. Το κεχριμπάρι και το λάβδανο επισημαίνουν τον αισθησιασμό του αρώματος, ενώ η λεία και γλυκιά βενζοΐνη αναδεικνύει τον εθιστικό πλούτο της βάσης του. Καθώς οι ρητίνες ξεδιπλώνονται , συμπληρώνονται από την λάμψη του κέδρου. Μια φωτεινή πινελιά των εσπεριδοειδών.

 

jo malone incense cedrat Marie Salamagne

«Για μένα, η δημιουργία ενός αρώματος από λιβάνι για την Jo Malone London σήμαινε ένα άρωμα κομψό και μοντέρνο. Θέλαμε ένα άρωμα που να παίζει με την λάμψη του λιβανιού, την φυσική του φρεσκάδα, ενώ αποπνέει την έμφυτη ζεστασιά και την ξυλώδη αίσθηση. Το λιβάνι είναι πολύπλευρο. Η πρόκλησή μου ήταν να τονιστούν τα πολλά χαρακτηριστικά του και να εξημερώσω τον σκοτεινό χαρακτήρα του» εξηγεί η Marie Salamagne, Master Perfumer

Jo_Malone_Incense_Cedrat_bottle

Fragrance Combining
Το Fragrance Combining™ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας της Jo Malone London. Όπως με όλα τα αρώματά μας, το Incense & Cedrat είναι απλό και κομψό. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φορεθεί μόνο του ή να συνδυαστεί. Με το Oud & Bergamot, για παράδειγμα, δημιουργεί ένα εκλεπτυσμένο, ξυλώδες άρωμα. Ή δοκιμάστε το με το Red Roses για ένα πολυτελές άρωμα τριαντάφυλλο που είναι πικάντικο και αισθησιακό.

Δείτε ακόμα:

Η Charlotte Stockdale και η Jo Malone μας ταξιδεύουν…

A Frosted Fantasy: Τα Χριστούγεννα με τη Jo Malone είναι τα πιο ευωδιαστά

Μια εκδρομή στη θάλασσα με τη Jo Malone

Μια βόλτα στην αγγλική ύπαιθρο με τη Jo Malone και τον υπέροχο Michael Angove

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα