Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο: Δείτε φωτογραφίες από την πενθήμερη εκδρομή τoυ Αλέξη Τσίπρα και της Περιστέρας Μπαζιάνα

Δείτε τις φωτογραφίες του Πρωθυπουργού όπως τις παρουσιάζει σήμερα το Peoplegreece.com.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και νέος πρωθυπουργός της χώρας μας έχει ποζάρει σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μέχρι τώρα έχουν κυκλοφορήσει ενσταντανέ του ακόμα και από τα φοιτητικά του χρόνια, όμως πρώτη φορά βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του από την εποχή όπου πήγαινε σχολείο.

Συγκεκριμένα από την πενθήμερη εκδρομή στη Ρόδο, το 1992, όταν πήγαινε στην Τρίτη Λυκείου, τις οποίες δημοσίευσε το enikos.gr. Στην πρώτη είναι ανάμεσα στους συμμαθητές του, από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Δίπλα του, ξεχωρίζει η Περιστέρα Μπαζιάνα, με την οποία όπως γνωρίζετε ήταν ζευγάρι από τα σχολικά τους χρόνια.

tsipras peristera penthimeri1

Ο σημερινός Πρωθυπουργός, ήταν πρόεδρος του δεκαπενταμελούς, μέλος του οποίου ήταν και η σύντροφός του. Και όπως αποδείχτηκε, ο εφηβικός τους έρωτας όχι μόνο δεν έσβησε, αλλά αντίθετα έγινε πιο δυνατός με την πάροδο του χρόνου. Απόδειξη, μετά από 23 σχεδόν χρόνια είναι ακόμα μαζί και έχουν αποκτήσει δύο γιους.

Στη δεύτερη φωτογραφία τον βλέπετε στο καράβι, να συνομιλεί με μια καθηγήτριά του, ενώ γύρω του βρίσκονται οι συμμαθητές του.

tsipras peristera penthimeri

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστή εφημερίδα προκαλεί: «Ο Τσίπρας κατάγεται από την Τουρκία»

Ήρθε η διάκριση: «Man of the week» ο Αλέξης Τσίπρας!

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μετακομίζει στο Ψυχικό: Ο ευφάνταστος τρόπος που βρήκε ένα site για να διαψεύσει την είδηση αυτή

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα