Η Charlotte Stockdale και η Jo Malone μας ταξιδεύουν…

Και αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε με την επιστροφή μας στο γραφείο μετά τις διακοπές. Ένα νοερό ταξίδι σε ευωδιαστά μέρη. Η Charlotte Stockdale είναι η style editor της λατρεμένης μας Jo Malone και είναι υπεύθυνη για πολλές από τις εικόνες που μας έχουν μείνει αξέχαστες. Φέτος αποφάσισε να λανσάρει δική της σειρά εμπνευσμένη από τα ταξίδια της και την ονόμασε Wanderlust.

Η σειρά αποτελείται από 5 τέλεια αρωματικά προϊόντα για το σπίτι, το κάθε ένα από τα οποία μας μεταφέρει με την πρώτη μυρωδιά σε αλλιώτικα μέρη, μακριά από την καθημερινότητα και μας κάνει να θέλουμε να κλείσουμε open εισιτήρια για… παντού! Τα αγαπημένα μας ωστόσο είναι τρία…

acacia-honey-soap

Τα σαπούνια Acacia & Honey Bath Soap
Μας θυμίζουν την Αυστραλιανή, άγρια φύση. Μια ονειρεμένη μείξη γλυκού μελιού και έντονου τζίντζερ δεμένα με την πουδρένια μυρωδιά της ακακίας. Η ευωδιά απογειώνεται από τα tonka beans και τον κέδρο δημιουργώντας τον πιο γλυκό, βελούδινο αρωματικό συνδυασμό.

candle cardamom morrocan rose

Το κερί Cardamom & Moroccan Rose
Μαροκινά τριαντάφυλλα, κάρδαμο, τζίντζερ, χαμομήλι και άνθη δημιουργούν την πιο ζεστή, σχεδόν μυστηριώδη ευωδιά που πλημμυρίζει μέσα σε λίγα λεπτά όλο το χώρο. Είναι το τέλειο κερί για χαλαρωτικές βραδιές στο σπίτι.

lbm-diffuser lime basil mandarin

Το diffuser Lime Basil & Mandarin
Η μυρωδιά του Lime στο αεράκι της Καραϊβικής αναμειγνύεται με τον πιπεράτο βασιλικό και το μανταρίνι ενώ όλα μαζί δένουν με τη βοήθεια του λευκού θυμαριού και του γκρέιπφρουτ. Αυτό το αρωματικό μας θυμίζει καλοκαιρινά απογεύματα, γίνεται να μην το λατρέψουμε;

Η συλλογή Wanderlust βρίσκεται ήδη στα καταστήματα και προτείνουμε να μην καθυστερήσετε το ταξίδι σας στις αισθήσεις περισσότερο γιατί υπάρχει πάντα πιθανότητα να… μην βρείτε εισιτήρια.

Δείτε ακόμα:

A Frosted Fantasy: Τα Χριστούγεννα με τη Jo Malone είναι τα πιο ευωδιαστά

Μια εκδρομή στη θάλασσα με τη Jo Malone

Μια βόλτα στην αγγλική ύπαιθρο με τη Jo Malone και τον υπέροχο Michael Angove

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα