Η κρέμα-λοσιόν-θρύλος της Clinique απέκτησε sidekick

Το 3 step system της Clinique μας μεγάλωσε. Καθάρισε, προστάτευσε και ενυδάτωσε –και εξακολουθεί να το κάνει- για χρόνια το δέρμα μας και παραμένει νούμερο ένα στις προτιμήσεις μας. Μπορεί να παρεκλίνουμε της 3 step πορείας μας μερικές φορές αλλά παραμένει στηκαρδιά μας και επιστρέφουμε σε αυτό. Βασικότερος λόγος της επιστροφής μας η θρυλική Dramatically Different Moisturizing Lotion+ που είναι απλά αξεπέραστη. – (τελεία και παύλα)

Τώρα μια νέα κρέμα (όχι λοσιόν, κρέμα) έρχεται να προστεθεί στην παρέα των steps της Clinique και να γίνει το πιο πλούσιο sidekick της Dramatically Different Moisturizing Lotion. Καλωσορίστε λοιπόν την Dramatically Different Moisturizing Cream της Clinique.

DRAMATICALLY-DIFFERENT-MOISTURIZING-CREAN-AND-LOTION-VISUAL-CLINIQUE

Στο πέρασμα των χρόνων οι ειδικοί της Clinique έχουν αναζητήσει νέες τεχνολογίες και συστατικά, που τους οδήγησαν στη δημιουργία της Dramatically Different Moisturizing Cream – ένα πλουσιότερης υφής  «βήμα 3» ως εναλλακτική της εικονικής κίτρινης Dramatically Different Moisturizing Lotion+ για Ξηρές και Ξηρές Μικτές επιδερμίδες και το Dramatically Different Moisturizing Gel για πιο Λιπαρές επιδερμίδες. Η νέα Dramatically Different Moisturizing Cream  προσφέρει όλη την ημέρα,  προηγμένη ενυδάτωση και ενίσχυση της ασπίδας προστασίας της επιδερμίδας στις πολύ Ξηρές & ευαίσθητες επιδερμίδες με τάση για ερεθισμό, αναδεικνύοντας την πιο υγιή επιδερμίδα, βοηθώντας την να δείχνει νεότερη για περισσότερο.

dramatically different moisturizing cream visual

Ελεγμένη σε συνθήκες βαρύ χειμώνα σε γυναίκες στη Σιβηρία, με την Dramatically Different Moisturizing Cream, 97% των γυναικών που ελέγχθηκαν και αντιμετώπιζαν τις σκληρές συνθήκες της Σιβηρίας, «επαίνεσαν» την υγρασία όλη τη διάρκεια της ημέρας και την υγιή εμφάνιση της επιδερμίδας τους. Τι να πούμε λοιπόν εμείς με το υπέροχο κλίμα της Ελλάδας; Θα πούμε πως η συγκεκριμένη κρέμα έγινε ήδη κλασική και τη λατρεύουμε.

Δείτε ακόμα:

Με την Clinique «αψηφούμε» τη βαρύτητα όσο κοιμόμαστε

Έρχεται το Νοέμβριο: Η αισθησιακή εκδοχή του θρυλικού Aromatics της Clinique

Oh Baby! Χρώμα χειλιών sur mesure μόνο από την Clinique…

Τα λατρεμένα chubby stick της Clinique τώρα και για μάγουλα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα