Με την Clinique «αψηφούμε» τη βαρύτητα όσο κοιμόμαστε

Βαρύτητα…είναι η δύναμη η οποία μας επηρεάζει καθημερινά αλλά δεν της δίνουμε σημασία ώσπου τα αποτελέσματά της να αρχίσουν να φαίνονται στον καθρέφτη μας. Τι εννοούμε; Το πρόσωπό μας (όπως και όλο το σώμα αλλά το πρόσωπο είναι το θέμα μας) υποκύπτει στο νόμο της βαρύτητας. Μετά από κάποιο διάστημα, όλα μοιάζουν να… κοιτάζουν προς τα κάτω και κυρίως το περίγραμμα του προσώπου μας. Αυτό που θέλουμε είναι απλό: να δείχνουμε τόσο τέλεια όσο αισθανόμαστε και αυτό δεν είναι πλέον απλά ένα όνειρο. Η Clinique παρουσιάζει την νέα Repairwear Sculpting Night Cream, μια στοχευμένη ενυδατική νυχτερινή περιποίηση που βοηθά ορατά και ανορθώνει μάγουλα και πηγούνι, δημιουργώντας νέα απαλότητα στην περιοχή του λαιμού.

8 δραστικά συστατικά, 8 ώρες ύπνου, 8 εβδομάδες για ένα σμιλευμένο αποτέλεσμα ενισχύοντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου της επιδερμίδας. Μετά την πρώτη νύχτα χρήσης της, η επιδερμίδα δείχνει πιό φωτεινή. Με τη χρήση, τα ζυγωματικά και το πηγούνι είναι ορατά ανορθωμένα, με αποτέλεσμα ένα σμιλευμένο και καλά καθορισμένο περίγραμμα προσώπου. Μετά από 8 εβδομάδες, η Repairwear Sculpting Night Cream της Clinique  είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι ανορθώνει το περίγραμμα προσώπου και μειώνει την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων σε πρόσωπο και λαιμό. Και με συνεχή χρήση τη νύχτα, η υφή και η σφριγηλότητα στην περιοχή του ντεκολτέ βελτιώνονται.

CLINIQUE Repairwear Sculpting

Πως; Με την Τεχνολογία Αναδόμησης Κολλαγόνου: Η Clinique συνδύασε μια σειρά από ενισχυτές κολλαγόνου που βοηθούν την ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας και προλαμβάνουν την χαλάρωση. Ένα σύμπλεγμα συστατικών, συμπεριλαμβανομένου το Centella Asiatica, Πρωτεϊνη ορού γάλακτος και το Acetyl Hexapeptide-8,  βελτιώνουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, βοηθώντας στην ενίσχυση της σύσφιξης  και στην αναδόμηση της επιδερμίδας. Το αποτέλεσμα είναι ένα καθορισμένο περίγραμμα προσώπου με ανορθωμένη εμφάνιση.

clinique cover

Μάλιστα, συνδυάζοντας την καθημερινή της χρήση με ένα ελαφρύ μασάζ τα αποτελέσματα πολλαπλασιάζονται. Είναι απλό: Εφαρμόστε επαρκή πίεση κατά τη διάρκεια όλης της διαδικασίας του μασάζ, για την δραστηριοποίηση των μυών κάτω από την επιδερμίδα, όχι μόνο στην επιφάνειά της. Ξεκινήστε τοποθετώντας τα δάχτυλά σας πάνω στο πηγούνι και σκουπίστε με έντονες κινήσεις όλη τη γραμμή του σαγονιού και προς τα πάνω προς τα αυτιά. Επαναλάβετε 3 φορές.  Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα δάχτυλά σας στις δύο πλευρές της μύτης, πιέστε και σιγά-σιγά σκουπίστε με εξωτερική φορά κάτω από τα ζυγωματικά και επάνω προς τους κροτάφους. Επαναλάβετε 3 φορές. Εφαρμόστε την κρέμα στην περιοχή του ντεκολτέ και κάντε μασάζ με απαλές, ανοδικές κυκλικές κινήσεις  προς το λαιμό και το πηγούνι. Επαναλάβετε 3 φορές. Ολοκληρώστε τη διαδικασία, με την πίεση των δύο δαχτύλων ανάμεσα στα φρύδια, με ανοδικές κινήσεις,  έξω και πέρα από το μέτωπο και προς τα κάτω στα μάτια. Πιέστε τα δάχτυλά σας στα μάτια για τρία δευτερόλεπτα και επαναλάβετε 3 φορές.

Η νέα  Repairwear Sculpting Night Cream της Clinique κοστίζει 84,40€ και θα τη βρείτε στα καταστήματα τον Φεβρουάριο.

Δείτε ακόμα:

Έρχεται το Νοέμβριο: Η αισθησιακή εκδοχή του θρυλικού Aromatics της Clinique

Oh Baby! Χρώμα χειλιών sur mesure μόνο από την Clinique…

Τα λατρεμένα chubby stick της Clinique τώρα και για μάγουλα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα