Έρχεται το Νοέμβριο: Η αισθησιακή εκδοχή του θρυλικού Aromatics της Clinique

Μετά από αρκετά χρόνια η Clinique δημιουργεί ένα άρωμα για την γυναίκα που αναζητά ένα καθοριστικό άρωμα που θα την ξεχωρίσει. Το νέο Aromatics in White εκφράζει μια γαλήνια αυτοπεποίθηση από ξύλινες νότες, διάφανα πέταλα και ζεστές νότες κεχριμπαριού. Η επιλογή των φυσικών και αγνών συστατικών του δημιουργεί ένα επιτηδευμένο άρωμα που είναι μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα πολύπλοκο.

Ξεκινά με μια τολμηρή και αναζωογονητική αίσθηση τραγανού φύλλου βιολέτας μαζί με κεχριμπαρένιο Cistus και Πιπέρι Sichuan, που παρασέρνουν αμέσως βαθιά στο άρωμα. Έπειτα, το άρωμα εστιάζει στη διάφανη καρδιά ροδοπέταλου και τη συνδυάζει με λουλούδια πορτοκαλιάς και μια πλούσια καρδιά από πατσουλί για να δημιουργήσουν μαζί ένα αρμονικό μίγμα χρωμάτων, αισθήσεων και υφών. Η βάση του αποτελείται από ένα μυστηριώδες και αισθησιακό πλέγμα από Amber Gris και Skin Musk με την δελεαστική δύναμη του Benzoin.  Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει ένα αισθησιακό μονοπάτι που δημιουργεί εμμονή και αδιαμφισβήτητο μαγνητισμό για τη γυναίκα που επιθυμεί ένα παντοτινό άρωμα ως την υπογραφή της.

Το νέο Aromatics in White από την Clinique θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Νοεμβρίου του 2014 στα καταστήματα καλλυντικών και θα προτείναμε να σημειώσετε την ημερομηνία στο ημερολόγιό σας γιατί προβλέπεται να γίνεται ανάρπαστο.

Δείτε ακομα:

Beauty tips: Εύκολες και γρήγορες ιδέες για ανανεωμένο και φρέσκο look

InStyle Νοεμβρίου: Διαβάστε λεπτομέρειες για το νέο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτώβρη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα